Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 21 апр, 16:30 ч.
vidaXL Скрин, шишамово дърво масив, 50x30x86 см(SKU:244934
475 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Нашият стилен страничен шкаф с детайл от естествена волска кожа и ръчно гравирана декорация ще бъде истински акцент във вашия дом, като същевременно ще ви предостави идеалното решение за подреждане и съхраняване на вещите ви.

Изработен от шишамово дърво масив, страничният шкаф е здрав, лесна за поддръжка и ще придаде на вашия интериор рустик чар. Шишамът е тропическа твърда дървесина, известна с богатите си зърна, известна също като розово дърво или палисандър. Красивите дървесни шарки правят всеки от нашите странични шкафове уникален и малко по-различен от останалите.

Този уникален страничен шкаф е богат на декоративни елементи, като детайла от естествена волска кожа, ръчно гравираната декорация и дръжките в ретро стил, които придават уникален чар на шкафа. Страничният шкаф има здрави стоманени крака, които също добавят индустриално усещане.

Сглобяването е лесно. Важна забележка: Шарките на дървото и кожените щампи варират при всяка мебел, което прави всеки един от нашите странични шкафове уникален; доставката е на случаен принцип.

Спецификации
Материал: Шишамово дърво масив (известно също като палисандър или розово дърво) + стоманени крака
Размери: 50 x 30 x 86 см (Ш x Д x В)
С детайл естествена волска кожа
Ръчно гравирана декорация
Полиран; боядисан и лакиран
Лесно сглобяване
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се предотврати преобръщане, този продукт трябва да се използва с предоставената приставка за стена.
Повече подробности за предотвратяване на преобръщането на вашите мебели можете да намерите тук

EAN:8718475580683
SKU:244934
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 02:36 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 22
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar