Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 22 апр, 10:59 ч.
vidaXL Маса за кафе, бамбук, 90x50x45 cм(SKU:243713
218 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание
Тази маса за кафе от бамбук, със своя семпъл, но стилен дизайн, ще направи уникално допълнение към вашата всекидневна или външно жилищно пространство. Автентичният бамбуков цвят ще придаде на интериора ви тропически нюанс.

Масата за кафе е изработена от висококачествен бамбук, който се отличава с отлична устойчивост на атмосферни условия и издръжливост. Масата се почиства лесно с влажна кърпа.

Съхранение: Ако е възможно, съхранявайте на хладно и сухо място на закрито. Ако продуктът се съхранява на открито, го защитете с водоустойчиво покривало. Избършете и изсушете излишната вода или сняг от плоските повърхности след дъжд или снеговалеж. Осигурете достатъчно циркулация на въздуха, за да избегнете повреди, свързани с влагата.

Предимства и недостатъци
plus_fill
Бамбукът създава усещане за бохемско и естествено пространство

plus_fill
Този материал се поддържа лесно чист

Спецификации
Цвят: Кафяв
Материал: Бамбук
Размери: 90 x 50 x 45 см (Д x Ш x В)
EAN:8718475525943
SKU:243713
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 02:17 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 15
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar