Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 23 апр, 17:19 ч.
vidaXL Плетен килим с дизайн, от юта, 240 см, кръгъл(SKU:343592
330 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание
Придайте на интериора си естествена нотка с този плетен килим от юта! Това е идеалният избор за декориране на вашата стая, като същевременно защитава подовете ви.

Издържлив материал: Килимът е изработен от 100% юта. Ютата е много издръжлив и естествено здрав материал, който не изисква поддръжка.
Ръчно изработен килим: Кръглият килим е ръчно изтъкан от умели занаятчии с изключителна изработка и с атрактивната си текстура и ретро дизайн ще се впише идеално в интериора на вашия дом.
Универсален килим: Килимчето е достатъчно универсално, за да се използва самостоятелно или като основа за други слоеве. Перфектният килим за завършек на вашата всекидневна, спалня или фоайе.
Забележка:

Всеки килим е уникален; могат да възникнат вариации в цвета и дизайна поради ръчната изработка на продукта. Доставката е на случаен принцип, което гарантира ексклузивността и индивидуалността на вашия продукт.
Килимът е сгънат в кашон за лесно транспортиране. Моля, оставете продукта за известно време, за да стане идеално прав и плосък.
Спецификации
Материал: Плетена юта
Диаметър: 240 см
В естествения цвят на юта
Здрав и издръжлив
Красива текстура
Ръчна изработка
Необходим монтаж: Не
EAN:8720286980316
SKU:343592
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 16:54 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 11
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar