Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 25 апр, 08:56 ч.
vidaXL Градинска повдигната леха ръждив 100x40x45 см кортенова стоманаSKU:151950
118 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Тази градинска повдигната леха от патинираща стомана е чудесен избор за ентусиастите „Направи си сам“ за декориране на техните градини, балкони или вътрешни дворове.

Издръжлив материал: Кортенова стомана, известна също като патинираща стомана. Тя е антикорозионна по своята същност. Развива ръждив защитен слой срещу корозия при първото излагане на атмосферни условия. Следователно не е необходимо да я боядисвате. Това може да ви помогне да спестите разходи за поддръжка и ремонт. Отличителният кафяв цвят на кортеновата стомана със сигурност ще привлече вниманието. И накрая, патиниращата стомана е изключително издръжлива и ще издържи изпитанието на времето.
Достатъчно пространство: Кашпата е достатъчно дълбока и широка, за да побере голямо количество почва и да осигури достатъчно място за вашите растения, зеленчуци, билки и цветя.
Здрава рамка: Стоманената рамка и вътрешните опорни скоби на повдигнатата леха гарантират здравина и стабилност.
Безопасно огъване на ръба: Ръбът на градинската саксия е с прегънат кант, така че няма опасни остри ръбове.
Добре е да се знае:

Този продукт все още не е ръждясал и когато го получите ще има нормален метален цвят, но ръждата ще се появи с течение на времето. Можете да ускорите процеса на ръждясване, като го напръскате със сапунена и солена вода. За да запазите дрехите си от петна, избягвайте контакт с образуващия се слой ръжда.
За да бъде сглобяването възможно най-лесно, всеки продукт се доставя с ръководство.
Спецификации
Цвят: Ръждив
Материал: Кортенова стомана
Размери: 100 x 40 x 45 см (Д x Ш x В)
EAN:8720287069737
SKU:151950
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 16:54 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 12
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar