Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 02 май, 17:05 ч.
vidaXL ТВ шкаф, 130x40x40 см, мангово дърво масив(SKU:247883
395 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Телевизионни шкафове
Описание
Описание
Този ТВ шкаф в индустриален стил ще се превърне в централна точка на вашата всекидневна или зона за забавления. Може да се използва и като маса за кафе, етажерка, нисък шкаф и др.

ТВ шкафът е изработен от масивна мангова дървесина, която е плътна, здрава и твърда, с красиви кафяви или златисти ивици и контури на повърхността. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голямо внимание – било то полиране, боядисване или лакиране. Майсторската изработка и красивата дървена структура правят всяка мебел уникална и леко по-различна от останалите. Прахово боядисаните железни крака придават допълнителна стабилност. Долният рафт ви позволява да поставяте и подреждате DVD плейъри, конзоли за игри, стрийминг устройства и медийни носители.

Важна забележка: Цветовете варират при всяка мебел, като всеки един от нашите ТВ шкафове уникален; доставката е на случаен принцип.

Спецификации
Материал: Мангова дървесина масив + прахово боядисано желязо
Размери: 130 x 40 x 40 cм (Ш x Д x В)
С долен рафт
Приложени шлайфане, боя и лак
EAN:8719883570945
SKU:247883
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 04:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 30
Отмени