Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 04 май, 13:50 ч.
Образователна играчка Joozmui за момичета и момчета Монтесори
37 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Образователна играчка Joozmui за момичета и момчета Монтесори, Настолни игри за възраст 3-8 години, Подарък за деца, Научете се да четете, Френска буква (светло синьо)
Размери на продукта: ‎18,5 x 15,8 x 5,6 cm; 290 грама
Този образователен комплект за игра с числа и букви 2 в 1 включва дъска с азбука*1, карти (двустранни) - 32, кубчета с букви - 10, блокове с цифри - 20, блокове с аритметични символи -5, Кутия -1. Тази образователна игра за деца се състои от комбинация от цифри и букви. Съдържа много знания и цветен дизайн на картата. Много е популярен за деца на възраст 3-8 години.
Тази играчка Монтесори съдържа съответните картинки за всяка дума и число, което позволява на децата да разпознават и учат чрез игра, насърчавайки вниманието и паметта, като същевременно помага да се увеличи интересът им към ученето.
Този класически комплект букви Scrabble е изработен от професионален материал за защита на околната среда, нетоксичен, издръжлив и безопасен, който не се поврежда лесно и е 100% безопасен. Идеален за деца на възраст 3 4 5 6 7 8 години за учене на думи.
Този комплект Letter Scrabble развива практически умения, логическо мислене, грамотност, правопис и смятане. Това е чудесна съвместна и полезна възможност за учене, когато децата играят с родителите си, като им помага да разбират речника и да пресмятат числа.
Работим със Спиди!!!

//www.youtube.com/embed/l6uDjfcxc5g
PREMIUM
В Bazar.BG от 11 декември 2021г.
Последно активен вчера в 15:52 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0885061986
https://eurostoki.com
Гръцка махала
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 61
Отмени
гр. Варна, Гръцка махала
 
Още подобни обяви от Гръцка махала, гр. Варна
Обратно към обявата