Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 06 май, 02:08 ч.
vidaXL Подложка за басейни светлосива 420x220см полиестерен геотекстил(SKU:94232
72 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание
Поставете тази подложка за земята под вашия плувен басейн и тя ще осигури необходимата защита и ще удължи живота на линера на вашия басейн!

Издръжлив плат: Тази подложка за басейн е изработена от висококачествен издръжлив полиестерен геотекстил. Този вид материал е лек, еластичен и дишащ. В допълнение, той също има добра водопропускливост, която позволява на водата да тече свободно през материала, предотвратявайки събирането и оттичането и намалявайки ерозията.
Защитете покривалото си: Протекторът за пода на басейна помага да се предотврати повреда на линера на басейна от трева, корени, камъни или други остри предмети. В допълнение, той също така помага за омекотяване на пода на вашия басейн, създавайки меко дъно на басейна за краката ви.
Удължете живота на басейна: Със защитата на подложката за басейн животът на линера на вашия басейн ще бъде удължен, така че не е необходимо да го сменяте толкова често.
Забележка:

Подложката за басейн е предварително нарязана на 2 части за лесен монтаж. Можете да ги поставите една до друга или да ги свържете с тиксо, за да оформите общия размер.
Спецификации
Цвят: Светлосив
Материал: Полиестерен геотекстил
Форма: Правоъгълна
Общи размери: 420 x 220 см (Д x Ш)
Плътност на плата: 150 г/м²
Дебелина на плата: Прибл. 1 мм
Разделена на 2 бр
EAN:8720845773984
SKU:94232
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 10:55 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 31
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar