Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 07 май, 12:04 ч.
Продава МЕЗОНЕТ, гр. Добрич, Център
100 000 € (714 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Апартамент в гр. Добрич

Тип апартамент: Mногостаен
Квадратура: 140 кв. м.
Вид строителство: Тухла
Eтаж: 5
Година: 1993
Описание
'Йорданов Груп' продава мезонет, който се намира в района на Финансово-стопанска гимназия 'Васил Левски' гр. Добрич.** Мезонета е структориран от два двустайни апартамента от по 65.20 кв.м всеки от тях,разположени на 5-ти и 6-ти етаж с два отделни входа. На ет.1 : входно антре, отделена кухня,просторна трапезария и хол с излаз на остъклена тераса, баня и тоалетна отделно и килер където е разположен газовият котел. Ет.2 - антре, родителска спалня с тераса, две детски стаи, баня,тоалетна и мокро помещение.
Недвижими имоти' ЙОРДАНОВ ГРУП' горещо препоръчва този имот на своите клиенти***
Особености и екстри:** ГАЗИФИЦИРАН ** сграда с асансьор **среден-топъл ** изложение-ЗАПАД **. !!!**Подходящ за инвестиция - позволява да се отдава под наем като две отделни жилища!! Към имота има таванска и маза.***'Йорданов Груп'*** Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента!Компанията разполага с :' Строително-Ремонтен Отдел ' - извършващ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени!!
ТЕЛ:0876/901906 Калоян Йорданов
В Bazar.BG от 11 юли 2017г.
Последно активен 07 май в 12:06 ч.
Център
гр. Добрич
Карта
Преглеждания: 120
Отмени
гр. Добрич, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Добрич
Обратно към обявата