Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 12 май, 15:58 ч.
vidaXL Трапезна маса, мангово дърво масив и стомана, 120 cм(SKU:246630
360 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Трапезна
Описание
Описание

Тази трапезна маса в индустриален стил излъчва винтидж чар и ще се превърне във впечатляващо допълнение към дома ви. Трапезната маса може да се използва и като компютърно бюро или писалище.

Трапезната маса в ретро стил е ръчно изработена от мангово дърво масив, което е стабилно, издръжливо и красиво. Всяка стъпка от процеса е извършена с най-голямо внимание, било то полиране, боядисване или лакиране. Изкусната изработка и красивите дървесни шарки правят всяка мебел уникална и леко по-различна от следващата. Здравата, прахово боядисана стоманена основа допринася за здравината и трайността на масата. Артикулът е лесен за сглобяване.

Важна забележка: Цветовете варират, което прави всяка от нашите трапезни маси уникална. Доставката е на случаен принцип.

Спецификации
  • Цвят: Кафяво и черно
  • Материал: Груба мангова дървесина масив + прахово боядисана стоманена рамка
  • Размери: 120 х 60 х 76 см (Д x Ш x В)
  • Приложени шлайфане, боя и лак
  • EAN:8718475626152
  • SKU:246630
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен 04 юни в 20:35 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 14
Отмени