Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 27 май, 15:52 ч.
Боя за текстил, Nazca Colors, 24 цвята х 30 мл
25 лв
Доставка Купувача
Състояние Ново
Описание
Боя за текстил с постоянни и измиваеми цветове Nazca Colors - 24 цвята х 30 мл - Акрилна боя за плат и кожа, идеална за рисуване на дрехи, обувки, дънки, чанти - Добро покритие.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Състояние: Ново, с нарушена опаковка
Размер: 30 мл (24 броя в опаковка)



Марка: Nazca Colors

Цвят: Различни цветове



Обем на артикула: 30 милилитра
Потърси ASIN в Амазон: B09HL33ZX6
Цена на артикула в амазон при пускане на обявата - 22,90 Евро + 13,49 Евро за доставка до България

Информация за този продукт



🎨 24 ЦВЯТА В БУТИЛКИ ПО 30 МЛ - Този комплект бои за текстил от Nazca Colors се състои от 24 разнообразни и наситени цвята в бутилки по 30 мл. С тази широка гама от нюанси можете да създадете множество дизайни, без да се налага да смесвате цветове. Ако желаете да разширите още повече палитрата си, това е лесно постижимо, тъй като тези бои могат лесно да се смесват помежду си.



🖌️ ВИСОКО ПОКРИТИЕ - Боите за текстил на Nazca осигуряват отлично покритие без нужда от повече слоеве, дори върху тъмни или черни текстилни повърхности. С тези бои ще получите красиво лъскав завършек на тъканите, който може да се наслаждавате както ако сте начинаещ, така и ако сте ентусиазирант по изкуство и ръчно изработени неща.


💧 ПЕРМАНЕНТНИ И ПРАНЕЩИ СЕ В ПРАЛНА МАШИНА БОИ - Нашите бои за текстил на Nazca са перманентни и дрехите или аксесоарите могат да се перат в пералнята при програми до 40 °C. За да се гарантира дълготрайността на мотива, след като е завършен и изсушен, е необходимо да се глади нежно, като се постави чиста кърпа или хартия за печене. Препоръчва се гладенето без натиск за около 5 минути при 100 °C, за да се постигне оптимално сцепление към тъканта.



👕 👖👟 ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ТЕКСТИЛ И МАТЕРИАЛИ - Изборът с какво да започнете ще бъде най-трудният! Можете да използвате тези текстилни бои на множество материали, от памучни тениски, дънки, текстилни и кожени обувки, до текстилни чанти... Просто изберете дреха, която искате да персонализирате, и разгънете въображението си

👩‍🎨 ТЕКСТИЛНИ БОИ ЗА ХУДОЖНИЦИ НА ВСИЧКИ НИВА - Ако искате да дадете втори живот на дреха или ако искате да персонализирате обувките или тениската, която току-що сте закупили, боите за текстил на Nazca Colors са решението за вас. Неговата лесна употреба и широка гама от цветове предоставят всички инструменти, които ви трябват, за да придадете персонален стил на вашите дрехи.

Преглеждания: 23
Обявата не е активна
Намери други обяви в Изкуство и декорация -> Декорация за дома в гр. Пловдив