Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 15 май, 15:22 ч.
vidaXL Градинска трапезна маса, черна, полиратан и акация масив(SKU:46171
240 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Маси
Описание

дите на вашите гости, като същевременно създава перфектна обстановка за хранене на открито!

Можете да се насладите на вечеря под звездите или слънчев обяд във вътрешния двор с нашата трапезна маса. Около нея могат да се настанят до 4 души. С прахово боядисана стоманена рамка, покрита с устойчив на атмосферни влияния PE ратан с UV защита, тази маса гарантира години употреба на открито. Плотът за маса е изработен от акациево дърво, тропическа твърда дървесина, която е устойчива на атмосферни влияния и издръжлива години наред. За финиш е нанесено натурално масло. Майсторската изработка и красивите шарки на дървото правят всяка мебел уникална и малко по-различна от останалите. В допълнение, леката конструкция от ратан прави тази маса лесна за местене и транспортиране.

Важна забележка: Цветовете могат да варират при всяка мебел, правейки всяка една от нашите трапезни маси уникална. Препоръчваме покриването на масата по време на дъжд, сняг, слана или при други лоши атмосферни условия, за да удължите живота ѝ.

Спецификации
  • Цвят: Черен и кафяв
  • Материал: PE ратан + прахово боядисана стоманена рамка + плот на масата от акациева дървесина масив
  • Размери: 80 x 80 x 75 см (Д x Ш x В)
  • EAN:8719883727219
  • SKU:46171
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 09:26 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 22
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar