Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 15 май, 19:19 ч.
4267 Дървено куфарче с дървени инструменти, общо 52 части
31,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Детски дървен куфар с инструменти и животни за сглобяване

Открийте радостта от ученето чрез преживяването с Montessori Дървен Куфар за Креативни Деца - врата към безкрайна креативност, която развива младите умове и подхранва цял живот на иновации, правейки го предпочитан избор за следващото поколение мислители и създатели.

Свят на безкрайни приключения и учене. От състезателни коли до ветроходни мелници, Craftology предоставя на вашето дете инструментите да построи своите мечти - буквално. Забравете екранното време; това е учене чрез директен контакт, което пленява ума и подхранва душата. Това не е просто куфар с инструменти; това е съкровищница на възможности, където всеки елемент, всеки инструмент е ново приключение, готово да се разкрие.

Здрави, безопасни и екологосъобразни. Всички инструменти са изработени от висококачествено дърво, което не само е здраво, но и екологично. Плюс, дизайнът ни, насочен към децата, гарантира нула болки, само уау-ове и ах-ове! Вие получавате спокойствие, докато те получават безопасно място, на което тяхната креативност може да разцъфти.

Комплектът включва:

Дървено куфарче с дървени инструменти, болтове, части за животни - общо 52 части

Подходящи за деца над 3 години.
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:41 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 14
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar