Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 23 юни, 10:44 ч.
ASUS GTX 1060 6GB - Видеокарта
142,99 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Марка: ASUS
Описание
В отлично състояние е, без абсолютно никакви забележки. Видеокартата разполага с възможност за overclock. Не съм се възползвал от тази функция, но я споменавам, защото за някой от Вас може да е важно това. Разполага с 6GB работна памет, което Ви позволява да я използвате за работа свързана с дизайн, видеообработка и/или гейминг за популярни заглавия без никакви проблеми. Видеокартата последно е използвана преди 3 месеца. Преди няколко дни я тествах просто да знам, че работи преди да пусна обявата тук. Използвана е за лек гейминг през 3-те години, в които я имам и за обработка на снимки. Под лек гейминг разбирайте игрите Counter-Strike 1.6 + League of Legends. Също така е използвана и за работа - за Photoshop.

Перките разполагат с вграден AI, който ги включва и изключва при различна натовареност на видеокартата, с цел енергоспестяване и ефективност. Почиствана е от прах на всеки 5-6 месеца. Има светещо лого на ASUS на самата видеокарта, когато работи.

Ако те вълнуват други компютърни части - виж останалите ми предложения в профила ми тук в Bazar.bg. В момента си разпродавам компютъра, тъй като вече от 3 месеца не го използвам и не възнамерявам да работя вече на PC, а на лаптоп. Съответно тези части, по-добре да бъдат от полза на някой от Вас.
В Bazar.BG от 21 май 2023г.
Последно активен 25 юни в 09:20 ч.
Сухата река
гр. София
Карта
Преглеждания: 125
Отмени
гр. София, Сухата река
 
Още подобни обяви от Сухата река, гр. София
Обратно към обявата