Зареждане...

RAM Памет

Оценка 4.5 от 99 гласа.
Намерихме 1 622 обяви
TOP обява
10 лв
гр. Русе, Мидия Енос
120 лв
гр. Стара Загора, Център
100 лв
с. Устина, Пловдив
10 лв
Не е указана
гр. София, Хаджи Димитър
20 лв
гр. Монтана, Център
30 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
50 лв
гр. Созопол, Бургас
15 лв
гр. София, Малашевци
35 лв
гр. Кюстендил
110 лв
гр. Ловеч, Младост
40 лв
гр. Разград, Център
8 лв
гр. София
10 лв
4 лв
гр. София, Толстой
200 лв
гр. Бургас, Изгрев
20 лв
гр. Разград, Абитрус
5 лв
гр. Варна, Червен площад
15 лв
гр. Добрич, Червената пръст
50 лв
45 лв
гр. Ямбол, Златен рог
25 лв
гр. Раднево, Стара Загора

Когато говорим за параметрите на съвременните лаптопи и компютри, така наречената ram памет (или оперативна памет), е сред най-важните и определящи фактори, които могат да ни накарат да купим или да не купуваме дадено устройство.

На пазара се предлага допълнителна памет, която може да се добави към компютъра, с което да подобри неговите характеристики и да ускори работата му. Най-хубавото в случая е, че допълнителната памет може значително да забави във времето стареенето на вашия компютър.

За какво служи

RAM паметта е така наречената оперативна памет на съвременните компютри. От нея зависи до колко добро ще бъде тяхното представяне, както и какво ще е усещането на потребителя от гледна точка на бързина.

Защо да изберем Bazar.bg

На страниците на Bazar.bg можете да откриете голямо разнообразие от различни видове компютърна памет. Предлагат се нови и употребявани платки, които да направят преживяването ви пред монитора многократно по-добро. Ние ви предлагаме:

  • гарантирано най-ниски цени;
  • покупка изцяло онлайн;
  • възможност да сравнявате различни предложения;
  • избор между нови и втора ръка решения.
DDR DDR2 DDR3 DDR4
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за RAM памет в гр. Варна Обяви за RAM памет в гр. София Обяви за RAM памет в гр. Пловдив Обяви за RAM памет в гр. Смолян Обяви за RAM памет в гр. Стара Загора Обяви за RAM памет в гр. Бургас Обяви за RAM памет в с. Каспичан Обяви за RAM памет в гр. Плевен Обяви за RAM памет в гр. Русе Обяви за RAM памет в гр. Велико Търново Обяви за RAM памет в гр. Мизия Обяви за RAM памет в гр. Видин Обяви за RAM памет в гр. Шумен Обяви за RAM памет в гр. Ямбол Обяви за RAM памет в гр. Перник Обяви за RAM памет в гр. Пазарджик Обяви за RAM памет в гр. Добрич Обяви за RAM памет в гр. Димитровград Обяви за RAM памет в гр. Дряново Обяви за RAM памет в гр. Враца Обяви за RAM памет в гр. Благоевград Обяви за RAM памет в гр. Хасково Обяви за RAM памет в гр. Габрово Обяви за RAM памет в гр. Силистра Обяви за RAM памет в гр. Асеновград Обяви за RAM памет в гр. Казанлък Обяви за RAM памет в гр. Свищов Обяви за RAM памет в гр. Търговище Обяви за RAM памет в гр. Горна Оряховица Обяви за RAM памет в гр. Разград Обяви за RAM памет в гр. Монтана Обяви за RAM памет в гр. Сливен Обяви за RAM памет в гр. Петрич Обяви за RAM памет в гр. Кърджали Обяви за RAM памет в гр. Попово Обяви за RAM памет в гр. Троян
Подобни предложения: Купувам мандарини плевен , Купувам легло бургас , Купувам алуминиеви прозорци и дограми