Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 18 май, 11:10 ч.
3591 Дървен сортер с геометрични фигури за поставяне една в друга
14,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

отличен начин за развитие на детските умения и въображението. Този сортер предоставя забавление и образование, като насърчава децата да разпознават форми и цветове. Съставен от разноцветни дървени фигури в различни форми и размери, сортерът предизвиква децата да сортират и поставят една фигура в друга. Този процес не само укрепва фината моторика и координацията на движенията, но и развива способността на децата да разбират връзката между размерите и формите. Изработен от висококачествено дърво, сортерът е сигурен за игра и здрав. С ярки и живи цветове, тази играчка не само привлича вниманието на децата, но и ги учи важни умения, които ще ги подготвят за по-сложни предизвикателства в бъдеще. Подарете на вашето дете възможността да учи и се забавлява с дървения сортер с геометрични фигури.

160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 07:14 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 26
Отмени