Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 26 май, 04:25 ч.
vidaXL Стенно огледало, регенерирано дърво масив, 50x50 см(SKU:337248
140 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Огледала за стена
Описание
Описание
Това дървено огледало за стена с античен вид е практично и декоративно допълнение за вашата баня, спалня или съблекалня.

Стенното огледало е ръчно изработено от регенерирано дърво масив – комбинация от регенерирани дървесини, включително тик, манго, борова дървесина, бук и др. Тази дървесина се рециклира от стари сгради, като фабрики, навеси и лодки. Това я прави фантастична екологична опция в производството на мебели. Тъй като всеки артикул е ръчно изработен, цветовете варират в различни сини, зелени, кремави, а понякога в оранжеви, червени и розови нюанси. Това означава, че всяка е уникална! Белезите на износване и видимата зърнеста структура са показателни за богатата история на дървото и придават на огледалото топъл и автентичен вид. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голямо внимание – било то полиране, боядисване или лакиране.

Готово е за монтиране на стената, благодарение на вече монтираната кука на таблото.

Важна забележка: Цветовете варират, което прави всяко едно от нашите огледала уникално; доставката е на случаен принцип.

Спецификации
Материал: Регенерирано дърво масив, стъкло
Размери: 50 x 50 см (Д x В)
С полиране, боядисане и лакиране
Лесно се монтира на стената
EAN:8720286642030
SKU:337248
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 20:17 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 22
Отмени