Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 26 май, 17:36 ч.
Цветен восък за кола маска
13,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Восъкът за кола маска е особено удобен за използване. При работата с него не се изисква депилираща хартия. Единственото, което трябва да направите е, да загреете восъка, да го разнесете върху зоната, която желаете да обезкосмите, използвайки шпатулата. Восъкът ще се втвърди след няколко секунди, след като се охлади. Отстранете косъмчетата с едно движение и ще откриете, че кожата ви е безупречно гладка.
Восъкът е подходящ за мъже и за жени, както и за всеки тип кожа и е разработен, за да премахне бързо и лесно дори и най-малките косъмчета. Той има и още една забележителна функция – забавя растежа на новото окосмяване. Продуктът е създаден от естествени и чисти съставки, за да сте сигурни, че е напълно безвреден за кожата ви, докато го използвате.
За да се възползвате максимално от качествата му, то трябва да работите с него внимателно. Ако восъкът е твърде горещ, ще се нараните. Температурата трябва да е такава, че да не предизвиква изгаряне. Опитайте първо да намажете малка повърхност от кожата си, за да се уверите, че температурата е подходяща за вашата чувствителност.
Восъкът е разположен в удобна бутилка с лесно затваряща се капачка, която ще помогне продуктът да бъде съхранен за по-дълго време. А можете да го използвате само с няколко стъпки:
  • Загрейте восъка във восъчен нагревател по ваш избор. Консистенцията на восъка, след като се разтопи, трябва да е като на разтопен мед, което означава, че е с правилната температура. Ако е течен като вода, означава, че все още е твърде горещ за употреба
  • Нанесете тънък слой върху депилираната зона по посока на растежа на косъма
  • Отстранете восъка с едно движение срещу посоката на растежа на косъма, след като сте изчакали няколко секунди да се втвърди

Тегло – 0,400 гр.

За да направите поръчка е нужно да оставите съобщение със следните данни :
- две имена на получател
- телефон за връзка
- до кой град, както и името на офис на Еконт, до който да бъде изпратена пратката
В Bazar.BG от 10 ноември 2023г.
Последно активен днес в 19:59 ч.
Отговаря бързо
ЖП Гара
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 26
Отмени
гр. Варна, ЖП Гара
 
Още подобни обяви от ЖП Гара, гр. Варна
Обратно към обявата