Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 06 юни, 19:00 ч.
Надуваема боксова круша за деца
25 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Хуманизиран дизайн с дръжки】Оригиналната идея започва от удобството на клиентите и непрекъснато подобрява производителността на нашите продукти: Тази подобрена боксова круша е не само по-голяма по размер, но също така има особено удобен за потребителя дизайн: две дръжки са добавени към двете страни на основата, което не само ви позволява лесно да преместите боксовата круша до желаното от вас място, но също така удължава живота на крушата и спестява пари.
【Перфектен размер за тренировка】 Този боксов чувал със стойка е висок 66 инча след пълно надуване. С диаметър на основата от 23 инча той е по-широк от повечето чували с пясък на пазара и осигурява по-стабилно тегло. Предназначен е за деца на възраст от 3 до 14 години, като ги насърчава да се насладят на по-приятно семейно време и помага на децата да останат във форма и да разтоварват енергията си, докато са у дома. Топли съвети: За да стабилизирате дъното на боксовата круша, се препоръчва дъното да се напълни с повече от 6 галона вода.
【Подобрен удебелен материал】 Дебелината се увеличава на издръжливостта на боксовата круша. Изработен от най-висококачествен, издръжлив PVC материал и е тестван на строгия тест от десет хиляди удара. все още поддържа гладка и безшевна повърхност, за да се избегне увреждане на кожата. Двуслойната структура осигурява по-добра защита срещу течове във вода и въздух, така че да можете да прекарвате чудесно с децата си.
【По-бързо отскачане】 Детската боксова круша осигурява забавно боксово изживяване. Три независими въздушни камери гарантират, че независимо колко силно го удряте или ритате, той ще отскочи веднага. което ще помогне на децата да се научат как да се концентрират и фокусират. Играта с боксовата круша за деца е отличен начин за хиперактивните деца да освободят енергията си.
【Лесен за инсталиране】 Нашият детски надуваем боксов чувал е много лесен за сглобяване и поддръжка. Започнете, като напълните дъното на надуваемия детски боксов чувал с пясък или вода, така че да не падне или да се помръдне от силни удари и ритници. След това напълнете горната част на пясъчната възглавница с въздух, след това затворете въздушния клапан и е готова за употреба.
【Идеален подарък за вашите деца】 Надуваемите играчки за деца могат да бъдат чудесен подарък за децата, за да ги забавляват. Те могат да се насладят на пълноценно време родител-дете, докато укрепват физическата си форма, подобряват скоростта на реакцията си, освобождават стреса и отклоняват вниманието от технологични устройства. Тази боксова круша може да се използва и като реквизит за рожден ден на вашето дете, коледен подарък
В Bazar.BG от 10 май 2022г.
Последно активен вчера в 10:05 ч.
Тракия
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 38
Отмени
гр. Пловдив, Тракия
 
Още подобни обяви от Тракия, гр. Пловдив
Обратно към обявата