Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 12 юни, 13:32 ч.
Соник 2 - Соник с радиоуправляем спийдър 40924
76,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Любимият син таралеж се завръща за високоскоростно приключение от следващо ниво в Sonic the Hedgehog 2. След като се установява в Green Hills, Sonic е нетърпелив да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой.

Колко бързо можете да карате с радиоуправляемия спийдър? Пресъздайте действието от филма Sonic the Hedgehog 2, докато Sonic се състезава, за да спаси света и да се изправи срещу Robotnik!

Комплектът включва Sonic фигура, спийдър и дистанционно във формата на кръг. Контролерът е вдъхновен от пръстените на Sonic от филма и има 3 бутона за пълен контрол: движение напред, завъртане и завъртане на 360 градуса, както и Turbo режим, който осветява колелата за допълнителен тласък! Sonic Speed R/C е в мащаб приблизително 1:5 с дизайн, вдъхновен от филма. Подвижната фигура на Sonic е над 15 см. висока и има 13 точки на артикулация за страхотни пози.

Вземете вашия комплект и се забавлявайте в движение! Необходими са 8 AA батерии (продават се отделно). Има обхват от 30 м. и работи най-добре на плоски и гладки повърхности. Използва честота от 2,4 GHz. Изисква се наблюдение от възрастен. Някои деца ще имат нужда от помощ при сглобяването.

Препоръчва се за деца над 4 години


PREMIUM
3 рейтинг
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен вчера в 00:50 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0888981345
http://kalpazani.bg/index.html
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 24
Отмени