Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 12 юни, 17:36 ч.
WallArt Дъски с вид на дърво barnwood дъб, умбра кафяви(SKU:432701
85 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Тези дъски WallArt в barnwood стил дъб с умбра кафяво покритие са подходящи за всеки интериор и са идеален начин да украсите стените си и да им придадете персонален щрих.

Този комплект стенно пано е много лесен за инсталиране и може да покрие обща площ от 2,09 м². Можете да отлепите и залепите дъските за стената с двустранната лента или хибридно лепило WallArt и вашата стена акцент ще бъде инсталирана и готова за нула време! Всяка опаковка съдържа 15 различни дъски, създаващи смесен модел с нейния цвят и живи дървесни шарки, така че да получите уникална акцентна стена.

Накратко дъските с вид на дърво WallArt гарантират издръжливост и не изискват голяма поддръжка, с което представляват идеална алтернатива на боите или тапетите и внасят във вашата стая перфектен елегантен щрих и успокояваща атмосфера!

Спецификации
Цвят: Умбра кафяв
Материал: Винил
Размери (всяка дъска): 91,44 x 15,24 x 0,2 см (Д х Ш х Деб)
Стил: Barnwood дъб
За стена с площ 2,09 м²
Инсталирайте с двустранна лента за залепване WallArt или хибридно лепило (продава се отделно)
Доставката съдържа:
15 х Дъски
EAN:8719992629138
SKU:432701
Brand:WallArt
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 20:13 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 12
Отмени