Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена днес, 09:25 ч.
Продава 2-СТАЕН, гр. София, Лозенец
222 300 € (3318 € кв. м.)
Промотирана обява
Цената е с включен ДДС
Тип сделка: Продава Апартамент в гр. София

Тип апартамент: 2-стаен
Квадратура: 67 кв. м.
Вид строителство: Тухла
Eтаж: 4
Година: 2024
Описание
БЕЗ КОМИСИОН за купувача, цена директно от строител! Двустаен апартамент с ТОП локация, западно изложение с чиста застроена площ от 57.79 кв.м.(66.46 кв.м. с общите части)!

Метростанция 'Витоша' и Мол 'Парадайз' на пешеходно разтояние - 5 мин!

Локацията на комплекса Ви дава пълна свобода на движение, заради множеството велоалеи в района. Те могат да ви отведат до различни точки на квартала и са вашия пряк път към Южен парк и Ловен парк и любимите ви спортове на открито.

Разпределението е както следва: антре , спалня, баня с тоалетна, просторен хол с кухненски бокс и тераса. Размерите на помещенията са видими от прикачените снимки.

В новострояща се сграда част от отворен жилищен комплекс от ново поколение с ритейл площи и площад се предлагат различни по големина и изложение двустайини и тристайни апартаменти.

С иновативната си концепция, включваща отворен площад, проектът ще предлага премиум магазини, ресторанти, дели, кафе, пекарна, аптека, детска градина, фитнес, йога студио, дрогерия, химическо чистене, салон за красота, СПА, минимаркет, детска площадка, зони за отдих, алея за джогинг, велоалеа.

На разположение на всички собственици ще бъде и специално обособена детска площадка и места за отдих в комплекса.

При интерес моля пишете на [email protected] или позвънете на 098 8951012 - Светослав Димитров, Вашият брокер на недвижими имтоти.

Imo-Home, с честност и отзивчивост печелим вашето доверие!
В Bazar.BG от 14 март 2024г.
Последно активен 17 юни в 10:41 ч.
Лозенец
гр. София
Карта
Преглеждания: 109
Отмени
гр. София, Лозенец
 
Още подобни обяви от Лозенец, гр. София
Обратно към обявата