Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 13 юни, 16:40 ч.
4298 30.60лв. Комплект от 10броя соларни градински LED лампи за оформяне на алеи
30,60 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

10 броя LED соларни лампи, които ще преобразят всяко външно пространство с уникалния си дизайн и функционалност.

През деня те се зареждат от слънчевата енергия и се включват автоматично през вечерта. Не е необходима електрозахранване, което ги прави перфектни за външна употреба и пестене на средства. Просто ги изложете на слънце за 4 до 6 часа, и те ще осигурят от 6 до 8 часа светлина вечерта.

Монтажът на тези лампи е невероятно лесен. Не са ви нужни инструменти, просто сглобете всяка част. След това изкопайте отделни дупки в земята и ги поставете.

Водоустойчивостта с IP44 гарантира, че светлината ще издържи ефективно на дъжд и сняг. Можете да ги инсталирате с увереност в градината, двора, терасата и други външни места.

Тези лампи не само ще осветят вашия път, но и ще преобразят вашето пространство.
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:45 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 16
Отмени