Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 16 юни, 20:07 ч.
vidaXL Огледални плочки без рамки, стъкло, 8 бр, 20,5 см(SKU:242729
70 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание
Този комплект се състои от 8 огледални плочки без рамка, които могат да бъдат подредени съобразно вашите желания. Добавяйки огледала към жизненото ви пространство не само ще го украси, но и ще добави повече светлина и пространствен ефект към стаята.

Изработени от висококачествено стъкло, тези плочки са много устойчиви и имат висока степен на рефлексия. Изчистения разрез и дизайнът без рамка ще изглеждат чудесно във всеки модерен дом и ще донесат светлина и чувство за пространство.

Можете да закачите огледалните плочки директно на стената с помощта на включените закачалки от неръждаема стомана или да ги залепите, използвайки стикерите. Доставката включва и винтове за монтиране.

Спецификации
Материал: Висококачествено стъкло
Размер огледало: 20,5 x 20,5 см (Д x Ш)
Дебелина огледало: 4 см
Безрамков дизайн
Доставката включва:
8 x Огледални плочки
24 x Винта
24 x Закачалки от неръждаема стомана
32 х Стикера
EAN:8718475964605
SKU:242729
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 04:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 16
Отмени