Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 18 юни, 19:50 ч.
vidaXL Огледало за баня 60x1x55 см масивна акация(SKU:372750
123 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Огледала за баня
Описание
Описание
Това огледало за баня е отлично допълнение към вашата баня, като ѝ придава подреден и впечатляващ вид!

Устойчив материал: Масивното акациево дърво е красив естествен материал. Акациевото дърво е тропическа твърда дървесина, която е плътна, здрава и издръжлива.
Функция за монтиране на стена: Огледалото може да се монтира на стена, за да спести място, което го прави особено подходящо за помещения с ограничено пространство.
Ясен образ: Стъкленото лице на огледалото осигурява фино и ненарушено отражение, така че е подходящо за гримиране, бръснене или проверка на вида преди излизане.
Добре е да се знае:

Винтовете и дюбелите за вътрешната стена не са включени. Съветваме ви да намерите и използвате винтове и дюбели, подходящи специално за вашите стени. Ако не сте сигурни, можете да се консултирате с професионалист. Моля, прочетете и следвайте всяка стъпка от инструкциите.
Спецификации
Материал: Стъкло, масивно акациево дърво с натурален финиш
Размери: 60 x 1 x 55 см (Д x Ш x В)
Дебелина на стъклото: 4 мм
Необходим е монтаж
EAN:8721012161078
SKU:372750
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 04:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 17
Отмени