Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 24 юни, 18:07 ч.
Потопяема помпа с картушен филтър за басейни до 12м3
90 лв
Доставка Купувача
Състояние Ново
Описание
Помпата е нова, в оригиналната кутия. Последните снимки са реални. Цената не подлежи на коментар. Изпращам по Еконт/Спиди с опция за преглед и тест.

Капацитет: 2.00 м3/ч
Мощност: 20 W
Волтаж: 12 V/50 Hz
За басейни: 12 м3
Тегло: 2.20 кг

Скимфилтърът представлява потопяем скимер с интегрирана филтрираща помпа, която служи за пречистване на водата на басейна. Той е предназначен за използване предимно за домашни сглобяеми басейни на монофазен ток. Включва филтърен резервоар, помпа, картушен пълнител (вложка) и аксесоари за закачане на стената. Този модел филтри с помпи са предназначени за басейни с капацитет до 12 m3.

Системата е напълно завършена и готова за поставяне в басейна. Картушния филтър е сменяем - честотата на подмените зависи от замърсяването. Периодично се чисти и измива.

ВАЖНО! - Ел. системата трябва да бъде обезопасена с дефектно-токова защита (ДТЗ) до 30 mА! Моля преди да започнете монтажа проверете изправността на Вашата ел. система и прочетете внимателно инструкциите!
Преглеждания: 114
Обявата не е активна
Намери други обяви в Градина -> Басейни и аксесоари в гр. Стара Загора