Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 20 юни, 15:42 ч.
vidaXL Сгъваема градинска маса, антрацит, 50x50x72 cм, стомана, мрежа(SKU:362748
122 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Маси
Описание
Описание
Тази сгъваема градинска маса има стилен мрежест дизайн и добавя нотка съвременен стил към вашия вътрешен двор или градина.

Здрав материал: Стоманата е изключително твърд и здрав материал. Затова предлага здравина и стабилност. Праховото боядисване и електрофорезно покритие върху стоманата създават защитен слой срещу износване.
Стабилна рамка: Прахово боядисаната стоманена рамка с електрофорезно покритие осигурява здравина и стабилност на масата за открито.
Практичен плот: Здравият плот на патио масата е идеален за поставяне на ястия, напитки и други декоративни елементи.
Сгъваема функция: Благодарение на нейната сгъваема функция, можете лесно да пренасяте масата за хранене на открито. Когато не се използва, масата за пикник може да се сгъне за съхранение, спестявайки място.
Мрежест дизайн: Тази маса за пикник с мрежест дизайн може ефективно да избегне натрупването на вода, добавяйки стилен вид към вашето външно жизнено пространство.
Забележка:

За да сте сигурни, че вашите външни мебели ще останат красиви, ви препоръчваме да ги защитите с водоустойчиво покривало.
Спецификации
Цвят: Антрацит
Материал: Стомана (третирана с електрофорезно и прахово покритие)
Размери: 50 x 50 x 72 см (Д x Ш x В)
Необходим монтаж: Да
EAN:8720845775193
SKU:362748
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 04:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 18
Отмени