Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 26 юни, 08:41 ч.
Продава ПАРЦЕЛ, с. Гурмазово, област София област
83 990 € (94 € кв. м.)
Промотирана обява
Не се начислява ДДС
Тип сделка: Продава Парцели в с. Гурмазово

Квадратура: 895 кв. м.
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да
Описание
УПИ - Мечта за Фамилна къща в Урбанизирана зона! До 10 метра застрояване! 895 м2!
Този перфектен парцел в село Гурмазово, м. 'Шеовица', София област, е идеалната възможност за инвестиция. Разположен в спокойна и екологично чиста зона, този имот предлага отлични възможности за развитие и благоустройство.

Основни характеристики на парцела:

- **Локация**: Село Гурмазово е разположено в непосредствена близост до София, което го прави удобен за ежедневна транспортна достъпност до столицата и всички необходими услуги.

- **Пространство**: С площ от **895 кв.м**, този имот предоставя достатъчно пространство за реализация на различни проекти от изграждане на семейна къща с обширен двор до развитие на по-голям инвестиционен проект.

- **Инфраструктура**: Районът разполага с добре развита инфраструктура, включваща електричество, водоснабдяване и пътна мрежа. Лесният достъп до основни пътни артерии прави парцела изключително удобен за всекидневно ползване.

- **Перспективи за развитие**: С нарастващото търсене на имоти в близост до София, този парцел предлага голям потенциал за бъдеща стойност и възвращаемост на инвестицията.

Предимства на имота:

- **Спокойно и безопасно местоположение**: Селото предлага безопасна и приятна обстановка, идеална за семейства и хора, които търсят уют и уединение далеч от градския шум.

- **Природни дадености**: Намирайки се в район с богата природа, парцелът предлага възможности за изграждане на еко къща, вила или друг тип жилище, което ще позволи на собствениците да се наслаждават на чистия въздух и красивите природни гледки.

Не пропускайте тази уникална възможност за изгодна инвестиция в спокойно и перспективно място близо до София!

За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с мен на посочените контакти.

Мирослав Стоянов - тел. 087 99 00 430
В Bazar.BG от 12 октомври 2017г.
Последно активен вчера в 14:01 ч.
с. Гурмазово
София област
Карта
Преглеждания: 169
Отмени
с. Гурмазово, София област
 
Обратно към обявата