Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 23 юни, 21:44 ч.
Продава 3-СТАЕН, гр. Костинброд, област София област
104 400 € (1200 € кв. м.)
Промотирана обява
Цената е без ДДС
Тип сделка: Продава Апартамент в гр. Костинброд

Тип апартамент: 3-стаен
Квадратура: 87 кв. м.
Вид строителство: Тухла
Eтаж: 2
Година: 2024
Описание
ЕВРОБРОД ГРУП ЕООД ПРЕДЛАГА РАЗЛИЧНИ ПО ПЛОЩ И РАЗПОЛОЖЕНИЕ АПАРТАМЕНТИ В НОВИЯ СИ ПРОЕКТ НА ПРЕДСТОЯЩА НОВОПОСТРОЕНА СГРАДА В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГР.КОСТИНБРОД. Жилищната сграда предлага удобство, комфорт и стандарт, съчетани с елегантна визия и собствен стил. Нашата мисия е да построим сграда, която Вие да определите като своя Дом. Ето защо концепцията на новата ни сграда е в унисон с Вашите изисквания. Проектът отговаря на всички стандарти в съвременното строителство. Гаранция за качество, стабилност и ефективност е използването при строителството на висококачествени материали и нови технологии. За нас е важно домът да носи комфорт, уют, равновесие и висока енергийна ефективност. Единствена по рода си жилищна сграда в района със зелени тераси, предлагаща на живущите по-екологичен начин на живот.

Жилищна сграда РАКОВСКИ , находяща се в гр. Костинброд ул. Г.С.РАКОВСКИ 7, р-н. ЦЕНТЪР. Районът е сред най-жизнените и атрактивни зони в гр. Костинброд и предоставя множество удобства на живущите, както и отлична инфраструктура. В близост се намират детски градини, училища, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове, а също и няколко автобусни спирки и влакова гара Костинброд.
В сградата са предвидени 1 подземен и 4 надземни етажа, с 13 апартамента, които са разпределени в един вход, който разполага със собствена стълбищна клетка и асансьор, обслужващи всяко ниво на сградата. Жилищните имоти са разпределени между първи до четвърти терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на надземното ниво. Достъпът до подземното ниво е осигурен чрез затворена стълбищна клетка и асансьор.
Апартаментите в сградата са тип двустайни,тристайни,многостайни (от 65 до130 кв.м.) , като изложението на всички е юг - изток, запад, изток-запад, изток-юг. Отоплението и охлаждането на жилищата се извършва с газ и електричество.
Сградата е луксозна и модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване: удобен достъп до най-активните точки на града добре устроен жилищен район близост до паркови пространства иновативно и качествено изпълнение Защо да купите имот в сградата? Разположение в много добре устроен район в близост до самия административен център на гр. Костинброд и на 14км. от центъра на столицата. Сградата съчетава приятна архитектурна визия с функционално вътрешно разпределение.
СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ ПРИ ИЗДАВАНЕ:
- шесткамерна PVC дограма клас А++ с нискоемисионно /енерджи-ка / стъкло.
- топлоизолационна система EPS -10 см дебелина, клас А+ на пожарна оценка и положена силиконова мазилка
- парапети : комбинация от алуминиев ажурен парапет и плътна част от стъкло
- стени и тавани :машинно положена гипсова мазилка.
- под : положена замазка.
- тераси: завършени с положен гранитогрес.
- електрическа инсталация :завършена , монтиран електромер с открита партида към енерго-разпределително дружество.
- изградено външно ел. захранване с разрешение за ползване.
- изградена мълниезащита.
- изградена слаботокова инсталация.
- монтирани ВиК тръбни трасета /на тапи/,присъединена към ВиК мрежата с разрешение за ползване.
- предварително заложени тръбни трасета за отопление на ГАЗ във всеки апартамент.
- входни врати: блиндирани
- общи части /стълбище и коридори /: завършени, с положен гранитогрес на пода и стълбището, стените измазани с положена латексова боя.
- монтирана домофонна система.
- дворно място с положени настилки и озеленяване.
КОНСУЛТАНТ и ИНВЕСТИТОР ПО ОФЕРТАТА Димитър Григоров, тел: 0877 75 77 89
В Bazar.BG от 13 август 2016г.
Последно активен 23 юни в 21:45 ч.
гр. Костинброд
София област
Карта
Преглеждания: 77
Отмени
гр. Костинброд, София област
 
Обратно към обявата