Зареждане...

аксесоари за електронни цигари

Оценка 4.6 от 94 гласа.
Намерихме 372 обяви
TOP обява
60 лв
гр. Пазарджик
17 лв
гр. Варна, Окръжна болница
17 лв
гр. София, Студентски град
0,80 лв
9,99 лв
TOP обява
60 лв
гр. Пазарджик
Не е указана
гр. Силистра
20 лв
гр. София, Люлин - център
1 лв
гр. София
13,10 лв
гр. София, Гоце Делчев
35 лв
гр. Дулово, Силистра
22 лв
12 лв
гр. Самоков, София област
9 лв
6 лв
гр. Самоков, София област
23 лв
гр. Самоков, София област
11 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
9,90 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
9 лв
гр. Варна, Колхозен пазар

Ако пушенето е сред вашите вредни навици и търсите начин поне да намалите вредното му въздействие, електронните цигари са добра алтернатива.

Какви електронни цигари има

Аксесоарите зависят от вида на електронните цигари. Основните два вида са моделите с течност, която се нагрява и изпарява и тези с хартиени късове, които се нагряват, без да има процес на горене. И при двата варианта в състава е включен никотин, чието вдишване задоволява потребността на пушача от тази субстанция.

Основното им предимство е, че могат да се пушат и в затворени пространства, тъй като при тези устройства липсва натрапчивият тютюнев дим.

Какви аксесоари ще открием в сайта:

  • батерия за eGo;
  • зарядно;
  • нагреватели IQOS;
  • калъф (силиконови, твърди и други кейсове в различни цветове);
  • течности;
  • изпарителна глава;
  • мундщук;
  • стикери;
  • други части и аксесоари.

Защо Bazar.bg е предпочитан сайт за обяви

На страниците на нашия онлайн магазин ви очакват стотици изгодни оферти, които се обновяват всеки ден. Сред обявите може да откриете нови и втора ръка части, аксесоари и оборудване за електронни цигари. Цените са с неустоими отстъпки, а качеството – гарантирано.

Връзката с продавача е бърза и лесна, а доставката – изгодна. При подготовка на товарителницата през приложението в сайта на Базар.бг, куриерската услуга е с 10% по-ниска.

Калъфи Кейсове Батерии Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. София Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Варна Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Самоков Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Димитровград Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Пловдив Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Русе Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Кърджали Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Кюстендил Обяви за Аксесоари за електронни цигари в гр. Бургас
Подобни предложения: Електронни цигари и наргилета обяви за продажба, Електронни везни обяви за продажба, Цени на Дамски поли online