Канарчета

Оценка 4.6 от 126 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 92 обяви
30 лв
гр. Варна, Левски
50 лв
гр. Бургас, Център
25 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона -Тракия
8 лв
25 лв
10 лв
25 лв
гр. София, Люлин 8
100 лв
40 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
30 лв
гр. Видин
40 лв
гр. Сливен
30 лв
60 лв
гр. Бургас, Братя Миладинови
20 лв
25 лв
гр. София, Младост 3
Не е указана
30 лв
гр. Плевен, Широк център
30 лв
гр. Сливен, Дружба

Канарчетата са много разпространени птици за домашно отглеждане в клетка, но какви са особеностите, за да притежаваме подобно животинче у дома и предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове.

Как се отглеждат канари

Важно е преди да се насочите към отглеждане на подобно пернато животинче е да знаете, че то е капризно и изисква специални грижи. Например то се нуждае от по-обширна клетка, в която да има достатъчно място да лети. Също, клетката не бива да е цилиндрична, а правоъгълна, където птицата се чувства по-комфортно. Храната на канара се състои от различни семена и листа на марули, глухарче, растения.

Какви видове има

Днес са разпространени множество разновидности на птиците канари, като най-често срещани у нас са:

  • Глостери;
  • Лизарди;
  • Малиноа;
  • Певчески;
  • Скатия и т.н.

Всяка от тези птици се отличава по своята окраска на перата и съчетаващите се по различен начин цветове. Важно е, според избрания от Вас вид, да научите максимално подробна информация за отглеждането и нуждите му. Същото важи и за предпочитаната от него храна.

Какво можем да открием в Bazar.bg

Тук се продават най-вече от споменатите по-горе видове канари и то на достъпни за страната ни цени. Също, към всяка онлайн обява са прикачени реални снимки, което Ви позволява лесно да добиете представа от това, какво ще получите при поръчка, което е още един плюс за платформата ни. Най-големият обаче е нашата популярност в цялата страна, така че тук ще видите всички оферти. Уверете се сами!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Канари в гр. София Обяви за Канари в гр. Пловдив Обяви за Канари в гр. Бургас Обяви за Канари в гр. Варна Обяви за Канари в гр. Сливен Обяви за Канари в гр. Разград Обяви за Канари в гр. Лясковец
Подобни предложения: Продаване на семена , Сортови семена димитровград , Карлово градина за семена