Китари

Оценка 4.7 от 44 гласа.
Намерихме 1 909 обяви
TOP обява
13,80 лв
гр. София, Илинден
TOP обява
12,90 лв
гр. Велико Търново, Зона Б
TOP обява
50 лв
гр. Бургас, Център
180 лв
гр. Добрич, Енергоразпределение
350 лв
гр. София, Младост 1А
TOP обява
12,90 лв
гр. Велико Търново, Зона Б
1 800 лв
290 лв
гр. Стара Загора
100 лв
80 лв
гр. Бургас, Изгрев
700 лв
гр. Севлиево, Габрово
150 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
80 лв
гр. Правец, София област
699 лв
гр. Първомай, Пловдив
69 лв
гр. Първомай, Пловдив
119 лв
гр. Първомай, Пловдив
1 299 лв
гр. Варна, Възраждане 3
560 лв
гр. Русе, Хъшове
45 лв
гр. София, Люлин 1
720 лв
гр. София, Люлин 1

Електронна или акустична, китарата е най-популярния и най-обичан музикален инструмент по света. Много често ценителите ѝ са хора с лирична и артистична душа, която има склонност да твори.  

Каква акустична китара да си закупим

Съществуват различни видове акустични китари, като според цената произлизат и редица разлики в изработката. При този тип инструменти е много важно да се обърне внимание на изработката, защото добре направената акустична китара може да е вечна.

Какви са разликите с електронната

Акустичните инструменти притежават редица свойства и характеристики, които ги правят изключително ценни. За истинските ценители на музикалното изкуство, те са незаменими. Накратко, те притежават следните няколко предимства:

  • не се нуждаят от ток за да работят;
  • те на практика са вечни;
  • могат лесно да се превърнат в аксесоар за украса;
  • притежават способността да предизвикат емоция;
  • много други.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg.

Bazar.bg ни препоръчва да разгледаме всички обяви, които се предлагат тук. Възможността да попаднем на изключителен артикул на супер цена е повече от голям. Пазаруването онлайн определено ни дава шанс да получим повече за парите си, а това е изключително предимство.

Електрически Класически Бас китари Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Китари в гр. София Обяви за Китари в гр. Велико Търново Обяви за Китари в гр. Пловдив Обяви за Китари в гр. Варна Обяви за Китари в гр. Бургас Обяви за Китари в гр. Стара Загора Обяви за Китари в гр. Видин Обяви за Китари в гр. Асеновград Обяви за Китари в гр. Русе Обяви за Китари в гр. Шумен Обяви за Китари в гр. Ямбол Обяви за Китари в гр. Добрич Обяви за Китари в гр. Хасково Обяви за Китари в гр. Лом Обяви за Китари в гр. Благоевград Обяви за Китари в гр. Ловеч Обяви за Китари в гр. Враца Обяви за Китари в гр. Кърджали Обяви за Китари в гр. Сливен Обяви за Китари в гр. Плевен Обяви за Китари в гр. Казанлък Обяви за Китари в гр. Тетевен Обяви за Китари в гр. Пазарджик Обяви за Китари в гр. Димитровград Обяви за Китари в гр. Габрово Обяви за Китари в гр. Търговище Обяви за Китари в гр. Горна Оряховица Обяви за Китари в гр. Севлиево Обяви за Китари в гр. Панагюрище Обяви за Китари в гр. Троян Обяви за Китари в гр. Силистра Обяви за Китари в гр. Първомай Обяви за Китари в гр. Карлово Обяви за Китари в гр. Костенец Обяви за Китари в гр. Левски Обяви за Китари в гр. Дебелец
Подобни предложения: Втора ръка Спортни гърнета, Втора ръка Часовник гривна, Втора употреба Столове за стоматология