Пиана

Оценка 4.6 от 82 гласа.
Намерихме 298 обяви
TOP обява
150 лв
гр. Варна
TOP обява
150 лв
гр. Варна
550 лв
гр. Габрово, Център
350 лв
гр. Пловдив, Център
600 лв
950 лв
гр. Трявна, Габрово
580 лв
Не е указана
1 000 лв
915 лв
гр. София, Център
20 лв
гр. Пловдив
Не е указана
гр. София, Център

Пиано или синтезатор да купим?

Призвание, хоби, любов, професия... всичко това е музиката. Ако тя е изкушила и вас не само като слушател, но и като изпълнител, но все още не сте намерили перфектния инструмент, ние можем да помогнем. Вижте как.

Каква е разликата между акустично и дигитално пиано

Акустичният инструмент е класиката. При него всеки удар на клавишите предава движението на покрити с филц чукчета, удрящи струни, всяка от които звучи с различна честота. Макар да има доста добри образци, никой дигитален синтезатор не е успял напълно да пресъздаде звученето на истинското механично пиано.

Дигиталният вариант обаче също има своите предимства. Дава много повече възможности, възпроизвежда разнообразни звуци, имитира цигулка, роял, китара, а силата на звученето му може да се променя. Негово предимство е още мобилността и компактността му.

Какви видове ще открием в раздела

  • механични (австрийски, немски, руски);
  • с антикварна стойност;
  • рояли;
  • аксесоари (педали, столчета, метрономи и др.)
  • синтезатори (Yamaha, Casio).

Защо да го закупим от Bazar.bg

Подобна покупка не се прави набързо. Тя изисква познаване на сферата и предварителни проучвания. Защото това е вещ, която ще бъде с вас в продължение на години и трябва да е качествена.

В нашия специализиран раздел ще откриете съвсем нови, наскоро изработени класически модели, както и автентични красиви ретро изработки с история. Ако пък търсите качествен синтезатор, имаме много и от тях – нови или втора ръка. Можете да конкретизирате търсенето си според цена, състояние, а също и град на продавача, така че имате възможност и да изпробвате инструмента преди покупка.

Разгледайте предложенията, снимките и параметрите. Сравнете цените. Истински находки са скрити между нашите онлайн страници. Открийте ги!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Пиана в гр. София Обяви за Пиана в гр. Пловдив Обяви за Пиана в гр. Велико Търново Обяви за Пиана в гр. Търговище Обяви за Пиана в гр. Варна Обяви за Пиана в гр. Русе Обяви за Пиана в гр. Видин Обяви за Пиана в гр. Ямбол Обяви за Пиана в гр. Бургас Обяви за Пиана в гр. Стара Загора Обяви за Пиана в гр. Шумен Обяви за Пиана в гр. Сливен Обяви за Пиана в гр. Асеновград
Подобни предложения: Варна бюро за компютър , Стъклени маси за хранене във варна , Гардероби варна втора употреба