Зареждане...

колички на царевица

Оценка 4.6 от 105 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 28 обяви
300 лв
Не е указана
1 499 лв
гр. Златарица, Велико Търново
555 лв
гр. Пловдив, Въстанически
680 лв
гр. Лом, Монтана
280 лв
гр. Дулово, Силистра
1 800 лв
270 лв
гр. Дулово, Силистра
360 лв
гр. Русе, Здравец
220 лв
220 лв
Не е указана
290 лв
гр. София
250 лв
гр. София, Люлин 9

Варената или на пара царевица с кочан е изключително сладка и много полезна. Защо все пак хората купуват специални колички и по какъв начин можете и Вие да придобиете така под наем, нова или втора ръка? По какъв начин онлайн обявите на Bazar.bg могат да са Ви от помощ в избора?

Защо хората купуват колички за царевица

Те са особено предпочитани по плажовете и като цяло през есенно-летния сезон и много хора се наемат с продажбата на сладка царевица с кочан на пара. За целта им трябва специална нова, втора ръка или под наем колички с нужните надписи и брандове.

 

Хубавото при тях, е че оборудването си е прикачено и не се налага допълнително сглобяване и инсталация. Транспортирането им от едно място до друго е невероятно лесно и бързо, но как да се сдобием?

Какви са начините да се сдобием с такава

Съществуват варианти за покупка на нова или втора ръка количка за продажба на царевица с кочан, както и да я вземем под наем за определено време. Необходимо е просто да откриете хора, които притежават нужния инвентар и да се свържете с тях за да обсъдите условията им по наемането и съхранението на инвентара. Къде обаче да открием подобни хора и как най-бързо да стане това?

Защо да изберем Bazar.bg

Онлайн платформата и специалния раздел от онлайн обяви на Bazar.bg могат да Ви помогнат да направите сравнение на цяла гама от различни предложения, защото сайта е:

  • Лесен и интуитивен за навигация;
  • Достъпен е от всяко мобилно устройство;
  • Бързо и лесно правите сравнение на офертите от цяла България.
Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Колички за царевица в гр. София
Подобни предложения: Инвалидни колички втора употреба електрически , Продажба шкаф стара загора , Продажба на фикуси от пловдив