машини за сладолед

Оценка 4.5 от 197 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 76 обяви
3 000 лв
гр. Пловдив, Остромила
1 800 лв
950 лв
550 лв
15 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
750 лв
гр. Сливен
23 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
1 800 лв
23 лв
0,04 лв
Южно Черноморие, Бургас
4 300 лв
5 900 лв
гр. Несебър, Бургас
3 999 лв
гр. Севлиево, Габрово
2 600 лв
7 900 лв
гр. Несебър, Бургас
1 900 лв
гр. Пловдив
3 900 лв
с. Барутин, Смолян
2 750 лв
Не е указана
гр. Провадия, Варна

Машини за сладолед – какво трябва да знаем за тях

Любимото лятно изкушение за малки и големи всъщност е и доходоносен бизнес. Заинтересовани ли сте?

Как работят

Наред с единичните опаковки и кутиите, продавани във фризери, изключително любим разхладител в летните жеги е и мекият сладолед, който се дозира директно пред клиента.

Той се произвежда от машини, които за целта използват нискомаслено мляко и съхраняват сместа на по-висока температура. Меката субстанция се държи при около - 4°C, а мазнините в нея са между 3% и 6%. За сравнение стандартният пакетиран леден десерт се съхранява при -15°C и има в състава си 10% до 18% мазнини. Това е и причината той да изглежда по-твърд.

В рецептата има роля и въздухът, който може да варира от 0% до 60%. Той прави вкуса по-мек, а субстанцията – по-кремообразна. Колко точно въздух ще бъде вкаран в продукта зависи от персоналния вкус, а и от останалите съставки. Най-често практикуваното съотношение е между 33% и 45% от общия обем. По-голям процент прави сместа безвкусна и по-бързо топяща се.

Какво ще откриете в раздела

  • нови неупотребявани устройства;
  • запазени устройства, напълно готови за нови летни предизвикателства;
  • модели с една ръчка за един вид смес;
  • модели с две и три ръчки за комбиниран десерт;
  • колички за сладолед;
  • хладилни витрини с възможност за излагане на над 10 вида;
  • каравани с хладилна витрина и професионална машина.

Защо да изберем Bazar.bg

Инвестицията за ново бизнес предизвикателство изглежда далеч по-приемлива с помощта на нашия сайт. На нашите страници ще намерите изобилие от обяви за машини и витрини втора ръка на изгодна цена. Очакват ви също нови устройства, както и различни резервни части и консумативи. Вие сте на ход!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Машини за сладолед в гр. Пловдив Обяви за Машини за сладолед в гр. Бургас Обяви за Машини за сладолед в гр. София Обяви за Машини за сладолед в гр. Стара Загора Обяви за Машини за сладолед в гр. Луковит Обяви за Машини за сладолед в гр. Несебър Обяви за Машини за сладолед в гр. Хасково Обяви за Машини за сладолед в гр. Карлово Обяви за Машини за сладолед в гр. Пазарджик
Подобни предложения: Инвалидни колички втора употреба , Легла единични плевен , Единични легла от чам цени варна