рекламни табели

Оценка 4.6 от 61 гласа.
Намерихме 229 обяви
20 лв
гр. Стара Загора, Център
16,50 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
10 лв
гр. София, Център
50 лв
гр. Бургас, Център
150 лв
59 лв
гр. Разград, Варош
22,90 лв
150 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
50 лв
гр. Пловдив
80 лв
гр. Бургас
26 лв
гр. София, Бъкстон
12 лв
гр. София, Бъкстон
194 лв
гр. Бургас, Индустриална зона
10 лв
гр. София, Бъкстон
75 лв
гр. Драгоман, София област

Какво е значението на рекламните табели?

Имате страхотен бизнес, но хората не знаят за него? Колкото и да е добър продуктът ви, не ви съветваме да чакате ефекта на реклама „от уста на уста“. Да, надеждна е, но отнема изключително много време докато видите реалните резултати. А как ще ви помогнат рекламните табла? Вижте тук.

Какво представляват рекламните табели

Те правят така, че вашият бизнес и вашата марка да бъдат по-разпознаваеми и по-популярни. Те също имат важната функция да помогнат на клиентите да ви открият. Табелите трябва да са добре видими, атрактивни и с ясно послание.

Някои от видовете се поставят директно върху търговския обект, за да го направят видим. Други се поставят наблизо, за да насочат клиентите към местоположението. Могат да са разположени на тротоара или върху сгради. Може да рекламират конкретен продукт или услуга, а също и обекта като цяло.

Какви видове ще открием в раздела

  • метални табели за тротоар;
  • билбордове;
  • светещи табла;
  • светещи отделни букви;
  • led табла, на които може да се излъчва видео;
  • от ковано желязо за закачване на сграда;
  • с готов надпис „Магазин“, Non Stop, Coffee и др.;
  • с друг готов рекламен надпис или изображение.

Защо да изберем Bazar.bg

Ясната визия за популяризирането на вашата дейност е първата важна крачка към търговския успех. Ние можем да ви помогнем да я реализирате лесно и на добра цена. В нашите обяви ще откриете оферти както на фирми, произвеждащи рекламни табла, също на рекламни агенции, които директно предлагат печат, а наред с тях – и на заведения и магазини, които са приключили дейността си и разпродават оборудването си на изключително изгодни цени. Възползвайте се от възможностите и не изпускайте добрите оферти!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Рекламни табели в гр. София Обяви за Рекламни табели в гр. Бургас Обяви за Рекламни табели в гр. Пловдив Обяви за Рекламни табели в гр. Шумен Обяви за Рекламни табели в гр. Варна Обяви за Рекламни табели в гр. Велико Търново Обяви за Рекламни табели в гр. Добрич Обяви за Рекламни табели в гр. Стара Загора Обяви за Рекламни табели в гр. Радомир Обяви за Рекламни табели в гр. Русе Обяви за Рекламни табели в гр. Асеновград Обяви за Рекламни табели в гр. Плевен Обяви за Рекламни табели в гр. Хасково Обяви за Рекламни табели в гр. Гоце Делчев Обяви за Рекламни табели в гр. Благоевград Обяви за Рекламни табели в гр. Ямбол Обяви за Рекламни табели в гр. Пазарджик Обяви за Рекламни табели в гр. Сливен
Подобни предложения: Заведения Под Наем Казанлък , Заведения Под Наем В Сливен , Продажба на Вази Метални