машини за сок

Оценка 4.6 от 70 гласа.
Намерихме 94 обяви
600 лв
3 100 лв
гр. Пловдив, Остромила
1 450 лв
гр. Несебър, Бургас
200 лв
3 500 лв
гр. Пловдив, Сточна гара
900 лв
гр. Благоевград
1 900 лв
гр. Благоевград
2 500 лв
гр. Благоевград
500 лв
гр. Пловдив, Сточна гара
1 500 лв
гр. София
1 400 лв
гр. Севлиево, Габрово
1 440 лв
гр. Пловдив, Остромила
990 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север

Фреш машините за сок представляват оборудване, което Ви позволява в летните горещини на подходящи места лесно и бързо да предложите освежаващи напитки на хората. Какви обаче са достъпните видове? По какъв начин онлайн обявите на Bazar.bg ще помогнат в тази посока?

Какви машини за сок има

Днес на отрасловия пазар се срещат различни разновидности, чийто избор зависи от нуждите на търговеца. Така например можете да вземете, както маркови нови и професионални решения, така и втора ръка по-евтините модели. Също имате избор от електрически или ръчни, които в зависимост от условията на работа и дали има налично електрозахранване, се прави и избора на вид.

 

Имате също възможност да вземете и преса за фрешове и цитрусови напитки, които се приготвят на място пред клиента.

Какви фрешове можем да направим с нея

Използвайки някой от описаните по-горе модели машини Вие ще направите сокове от: 

  • Плодове;
  • Зеленчуци;
  • Ябълкови;
  • Доматени;
  • Портокалови;
  • Моркови;
  • Натурални фрешове и т.н.

Как Bazar.bg ни помага

Платформата ни всекидневно се посещава от стотици хора, като определен процент от тях качват своите обяви на нови и втора ръка, маркови или професионални, електрически или ръчни машини за сокове. Така посещавайки специалния раздел, Вие много бързо правите сравнение на цените, разглеждате реални снимки на продукта и с един клик получавате подробности около офертата. Убедете се сами!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Машини за сок в гр. Пловдив Обяви за Машини за сок в гр. София Обяви за Машини за сок в гр. Варна Обяви за Машини за сок в гр. Несебър Обяви за Машини за сок в гр. Бургас Обяви за Машини за сок в гр. Хасково Обяви за Машини за сок в с. Рогош
Подобни предложения: Евтини спални легла враца , Евтини спални комплекти стара загора , Евтини гардероби в плевен