Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 19 май, 12:44 ч.
Машина за "Тайландски" сладолед - В НАЛИЧНОСТ!!!
2 955 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Здравейте! От 9 години се занимавам с продажбата на този вид машини. Поддържам постоянно контакт със своите клиенти. Можете да разчитате на сериозно професионално и отношение. Отзивчивост и коректност по всеки един въпрос.

Има ОЩЕ 2 БР. В НАЛИЧНОСТ!!!

ВНИМАНИЕ ### Приятели, забелязах че на две от останалите обяви за продажба на подобни машини за сладолед, продавачите са копирали част от текста на моята обява, което според мен е супер НЕКОРЕКТНО и показва, че обявата им е с НЕИСТИННО СЪДЪРЖАНИЕ. Всичко, което съм описал в моята обява отговаря на истината и мога да го докажа с нужните сертифицирани документи. БЛАГОДАРЯ. ###

Продавам чисто нова машина за сладолед с изстудяваща плоча.

Сладолед машината не е употребявана и е напълно изправна. Пускана е два пъти за проверка на изправността й.

Машината е закупена от Китай през месец Януари 2019 г. В комплекта и влизат всички документи ("декларация за съответствие" - declaration of conformity и "фактура" от фирмата производител - proforma invoice) необходими за законното й регистриране в България.

Сладолед машината е с електронен пулт за управление.Тя има бутон за регулиране на температурата на плочата (до - 35 С); бутон за бързо размразяване; датчик за отчитане на температурата на плочата, както и датчик за отчитане на външната температура.Електрониката осигурява бърза, лесна и прецизна работа, както и по-голяма икономия на ток.

Машината е с по-голяма мощност от тези, които се предлагат на пазара. Това е предимство, относно по-малкото технологично време за производство на един сладолед, а от там се повишава производителността, което пък води до повече клиенти и по-голям оборот. Друго предимство е големия размер на плочата (диаметър 50 см.), което позволява да се работи много по-лесно и бързо. Техническите характеристики, размерът и теглото можете да видите на приложените снимки.

Машината е от неръждаваема ламарина, която може да бъде облепена с рекламно фолио по ваш избор.На снимките е с производствено фолио, предпазващо ламарината от надраскаване при транспорт. Необходимо е просто да се отлепи.

Получавате машината веднага след заплащането й. Не е необходимо да чакате дълго време за нейното доставяне!!!

Този вид сладолед, те първа навлиза в България и се очаква да има голямо развитие, заради атрактивния начин за приготвяне и поднасяне на сладоледа, пред очите на клиента и заради неограниченото разнообразие на сладолед, което може да се произведе. Можете да задоволите вкусовете и прищявките на всеки клиент (което неминуемо ще доведе до печалба) с различни видове цветове, вкусове, плодове, мармалади, бисквитки, ядки, шоколадови стърготини, различни цветни бонбони и всякакви видове изкушения.

Прилагам няколко страници, където можете да видите начина и времето за приготвяне на сладоледа:

https://www.youtube.com/watch?v=EZRyzpov0k0

https://www.youtube.com/watch?v=qkxFKUhEOY4

https://www.youtube.com/watch?v=Ybb57frsdKk

https://www.youtube.com/watch?v=8M9vOnl31rM

Цената на машината е уникално ниска за започването на дребен бизнес в България. При производството на един добър продукт и при добро управление, машината ще се избие за 1-2 месеца в зависимост от мястото, където е поставена.

РАЗПОЛАГАМ С ОРИГИНАЛНАТА РЕЦЕПТА И ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДОЛЕД ОТ ТАЙЛАНД !!!
В Bazar.BG от 19 март 2016г.
Последно активен вчера в 00:24 ч.
Център
гр. Стара Загора
Карта
Преглеждания: 4666
Отмени
гр. Стара Загора, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Стара Загора
Обратно към обявата