Курсове за бармани и сервитьори

Намерихме 12 обяви
380 лв
гр. Варна, Общината
400 лв

Курсовете за бармани и сервитьори са изключително популярни и търсени предимно от младите хора, желаещи да се развиват в ресторантьорския бизнес. Те включват различни обучителни програми, за които ще стане дума по-долу в статията ни, а също ще научите и къде можете да работите след това. Ще разберете как онлайн обявите на Bazar.bg могат да са Ви от помощ в това начинание?

За кого са подходящи курсовете за бармани и сервитьори

Тъй като в голяма част от случаите, дейността се развива в заведения, ресторанти и барове, персоналът е съставен от млади хора. Те обаче трябва да имат определени умения, като: 

  • Комуникативност;
  • Добра памет;
  • Базови познания по психология;
  • Приятна външност;
  • Учтивост.

 

В специализираните центрове се провеждат интензивни курсове за начинаещи и професионални бармани и сервитьори. Те включват обучения по сервиране на алкохол, правене на коктейли и други теоретични практики.

Къде можем да работим след това

Съществуват множество различни интензивни курсове за професионални и начинаещи бармани и сервитьори, които преминавайки съответното обучение имат възможност да започнат работа в ресторанти, барове и различни заведения. На подобни места предимно се сервира алкохол и различни по вид коктейли, но има и определени изисквания, като познания по мърчандайзинг, познаване на гамата от коктейли и алкохол, както и запомняне на рецептите за приготвянето им.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото дневно онлайн платформата ни се посещава от стотици хора и в специалната категория можете да разгледате обявите от цяла България. Това означава, че Вие с един поглед ще видите цените, а с един клик подробностите около избраното от Вас специализирано обучение.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Курсове за бармани и сервитьори в гр. Варна Обяви за Курсове за бармани и сервитьори в гр. София
Подобни предложения: Квартири в атия , Учител в детска градина заплата , Заведения Под Наем Сливен