Зареждане...

Сакове

Оценка 5 от 2 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 627 обяви
TOP обява
85 лв
гр. Сандански, Благоевград
35 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
20 лв
гр. София
55 лв
10 лв
гр. Добрич
20 лв
гр. Плевен
3,99 лв
гр. Стара Загора
65 лв
гр. Пловдив, Кършияка
114,50 лв
гр. Елхово, Ямбол
40 лв
гр. Русе, Алеи Възраждане
15 лв
гр. София, Лагера
45 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
10 лв
гр. София
10 лв
гр. София
35 лв

Сакове – кои видове са най-полезни?

Удобни, лесни за транспортиране и компактни за съхранение. Саковете са сред най-удобните типове чанти, които някога са създавани. Вие търсите ли си нов модел?

Какви сакове трябва да имаме под ръка

Разнообразието на предлаганите от производителите модели се простира над почти всички разновидности на човешката дейност:

  • спортни;
  • големи туристически;
  • компактни;
  • мъжки;
  • дамски;
  • на колелца.

Кога можем да ги използваме

Те са перфектният пътен аксесоар. Побират много, а меката материя е удобна за различни типове багаж. Лесно се товарят и редят в багажник.

Малките модели идеално побират екип за тренировка. Всички реномирани спортни марки предлагат и своя линия сакове.

Помислено е и специално за дамите. Кой е казал, че пътната чанта не може да бъде аксесоар? Красиви кожени и текстилни модели в различни цветове и стилове се предлагат от най-уважаваните модни лейбъли. Има и малки разновидности за всекидневието.

Предложенията с колелца пък са идеални за придвижване по летища и автогари. Комбинират удобството на куфара и компактността на сака.

Предлагат се и модели с регулируем обем.

Защо да купим от Bazar.bg

На нашите страници си дават среща стила на модния подиум с енергията на фитнеса. Имаме по нещо и за кокетните дами, и за практичните господа. Ще откриете разнообразие от марки (от Calvin Klein до Nike) и изобилие от размери (от ръчен багаж до 80 литра обем). Има напълно нови и малко употребявани предложения. 

Общото между всичките ни обяви е изгодната цена и отличното качество. Можете да търсите по цена, ключова дума или просто да разглеждате, докато не попаднете на „вашия“ модел. Възползвайте се от чудесните предложения!

Спортни и Фитнес За път За багаж С колелца
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Сакове в гр. София Обяви за Сакове в гр. Варна Обяви за Сакове в гр. Пловдив Обяви за Сакове в гр. Благоевград Обяви за Сакове в гр. Стара Загора Обяви за Сакове в гр. Бургас Обяви за Сакове в гр. Хасково Обяви за Сакове в гр. Велико Търново Обяви за Сакове в гр. Елхово Обяви за Сакове в гр. Русе Обяви за Сакове в гр. Асеновград Обяви за Сакове в гр. Плевен Обяви за Сакове в гр. Ботевград Обяви за Сакове в гр. Димитровград Обяви за Сакове в гр. Габрово Обяви за Сакове в гр. Шумен Обяви за Сакове в гр. Сливен Обяви за Сакове в гр. Ямбол Обяви за Сакове в гр. Монтана Обяви за Сакове в гр. Китен Обяви за Сакове в гр. Пазарджик Обяви за Сакове в гр. Кърджали Обяви за Сакове в гр. Кюстендил Обяви за Сакове в гр. Казанлък Обяви за Сакове в гр. Ловеч Обяви за Сакове в гр. Добрич Обяви за Сакове в гр. Батановци
Подобни предложения: Текстилни гардероби враца , Текстилни гардероби в бургас , Текстилни гардероби в град пазарджик