Чанти

Оценка 4.5 от 546 гласа.
Намерихме 21 967 обяви
TOP обява
15 лв
гр. Варна
TOP обява
15 лв
TOP обява
27,99 лв
гр. Пловдив
25 лв
гр. Велико Търново
6 лв
гр. Хасково
170 лв
гр. София, Изток
170 лв
Не е указана
гр. Пловдив, Съдийски
10 лв
гр. Русе, Здравец Изток
40 лв
30 лв
гр. Габрово
40 лв
35 лв
гр. София, Център
5 лв
гр. Ямбол, Георги Бенковски
20 лв
гр. Асеновград, Пловдив
65 лв
22 лв
гр. Смолян, Невястата
10 лв
гр. Търговище

Не можем без чанти! Харесваме всякакви видове – елегантни дамски, функционални мъжки, практични ежедневни, лекомислени летни. И дори да нямате особена нужда от нова, разгледайте онлайн обявите на Bazar.bg. Цените са направо изкушаващи, а разнообразието – впечатляващо.  

Как да изберете правилната чанта

Когато купувате дамска или мъжка чанта, има няколко критерия, които ще подкрепят добрия избор. Като изясните за какви цели ви трябва тя, лесно ще определите:

  • какъв вид да е – бизнес, ежедневна, официална, спортна;
  • дали да е малка или голяма;
  • с дълги или с къси дръжки
  • кожена или текстилна;
  • лятна ли да е, или ще я използвате зимата.

Какви видове чанти ще намерите в обявите

Разбира се – преобладават дамските. Има за всякакъв повод и за всякакъв вкус. Предлагат се оригинални екземпляри и нови реплики на големи марки. Направени са от различни материали – включително качествена естествена кожа.

Мъжките чанти варират от спортни до елегантни и са отлично допълнение за господата.

Защо да използвате Bazar.bg

На онлайн платформата ви очакват събрани на едно място хиляди предложения от реални продавачи. При повечето от тях отношението между цена и потребителски качества е повече от изгодно. Наложният платеж и проверката преди плащане защитават интересите ви. Пробвайте и се убедете сами!

Дамски Мъжки От естествена кожа През рамо За кръста За лаптоп
Реплика
Спортни За документи С ресни
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Чанти в гр. София Обяви за Чанти в гр. Пловдив Обяви за Чанти в гр. Варна Обяви за Чанти в гр. Стара Загора Обяви за Чанти в гр. Бургас Обяви за Чанти в гр. Благоевград Обяви за Чанти в гр. Русе Обяви за Чанти в гр. Хасково Обяви за Чанти в гр. Плевен Обяви за Чанти в гр. Велико Търново Обяви за Чанти в гр. Перник Обяви за Чанти в гр. Шумен Обяви за Чанти в гр. Сливен Обяви за Чанти в гр. Пазарджик Обяви за Чанти в гр. Червен бряг Обяви за Чанти в гр. Добрич Обяви за Чанти в гр. Видин Обяви за Чанти в гр. Габрово Обяви за Чанти в гр. Ямбол Обяви за Чанти в гр. Димитровград Обяви за Чанти в гр. Кърджали Обяви за Чанти в гр. Враца Обяви за Чанти в гр. Монтана Обяви за Чанти в гр. Търговище Обяви за Чанти в гр. Силистра Обяви за Чанти в гр. Кюстендил Обяви за Чанти в гр. Казанлък Обяви за Чанти в гр. Ловеч Обяви за Чанти в гр. Павликени Обяви за Чанти в гр. Асеновград Обяви за Чанти в гр. Разград Обяви за Чанти в гр. Дупница Обяви за Чанти в гр. Троян Обяви за Чанти в гр. Горна Оряховица Обяви за Чанти в гр. Смолян Обяви за Чанти в гр. Сандански
Подобни предложения: Шкаф втора ръка за дневна , Кожена спалня враца , Кожена спалня град първомай