Аксесоари за коса

Оценка 4.5 от 342 гласа.
Намерихме 3 029 обяви
TOP обява
24 лв
TOP обява
24 лв
гр. Варна
40 лв
22 лв
гр. Пловдив
80 лв
180 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
130 лв
гр. Велико Търново
45 лв
гр. Перник, Център
10,99 лв
гр. София, Студентски град
80 лв
в.з. Мечката, София област
10 лв
гр. Стара Загора
8 лв
гр. София, Изток

За красива коса са нужни грижи и поддръжка. Днес на ваше разположение са различни аксесоари и средства за обгрижването ѝ – преси, маши, перуки, екстеншъни и какво ли още не. Ако обмисляте удължаване и сгъстяване на гривата си, непременно разгледайте обявите в Bazar.bg. Ще намерите богато разнообразие екстеншъни на изкушаващи цени и можете да ги поръчате онлайн.

Какво представляват екстеншъните

Това са кичури, обработени по специален начин, които по различни способи се захващат за собствената ви коса. Създадени са да удължават и да придават обем. Някои са направени от естествен косъм, други – от синтетичен.

Въпреки че синтетичните екстеншъни вече са с отлично качество, естествените са за предпочитане. Боядисват се и се обработват с преса и маша точно като вашата коса и траят по-дълго.

Какви аксесоари за коса ще откриете на Bazar.bg

Макар че преобладават предложенията за перуки, кичури и екстеншъни, онлайн можете да изберете на ниски цени:

  • маши;
  • преси за коса;
  • сешоари и дифузери;
  • гребени и четки;
  • диадеми и накити, шноли, ластичета, фиби и т. н.

Как Bazar.bg ви помага да намерите желаното

Изобилието от перуки, коси и екстеншъни и контактите с професионалистите в тази сфера, които ви дават обявите в Bazar.bg, увеличават значително вероятността да откриете най-подходящия вариант за себе си. Само опитайте!

Диадеми Естествени коси Екстеншъни и удължаване Ленти за коса Шноли Ластици Перуки Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Аксесоари за коса в гр. София Обяви за Аксесоари за коса в гр. Варна Обяви за Аксесоари за коса в гр. Пловдив Обяви за Аксесоари за коса в гр. Стара Загора Обяви за Аксесоари за коса в гр. Ямбол Обяви за Аксесоари за коса в гр. Русе Обяви за Аксесоари за коса в гр. Бургас Обяви за Аксесоари за коса в гр. Шумен Обяви за Аксесоари за коса в гр. Велико Търново Обяви за Аксесоари за коса в гр. Перник Обяви за Аксесоари за коса в гр. Плевен Обяви за Аксесоари за коса в гр. Габрово Обяви за Аксесоари за коса Извън страната Обяви за Аксесоари за коса в гр. Казанлък Обяви за Аксесоари за коса в гр. Горна Оряховица Обяви за Аксесоари за коса в гр. Пазарджик Обяви за Аксесоари за коса в гр. Кърджали Обяви за Аксесоари за коса в гр. Хасково Обяви за Аксесоари за коса в гр. Димитровград Обяви за Аксесоари за коса в гр. Сливен Обяви за Аксесоари за коса в гр. Благоевград Обяви за Аксесоари за коса в гр. Добрич Обяви за Аксесоари за коса в к.к. Св.Св. Константин и Елена Обяви за Аксесоари за коса в гр. Смолян Обяви за Аксесоари за коса в гр. Видин Обяви за Аксесоари за коса в гр. Силистра Обяви за Аксесоари за коса в гр. Карлово Обяви за Аксесоари за коса в гр. Козлодуй Обяви за Аксесоари за коса в гр. Монтана Обяви за Аксесоари за коса в гр. Асеновград Обяви за Аксесоари за коса в гр. Търговище Обяви за Аксесоари за коса в гр. Поморие Обяви за Аксесоари за коса в гр. Харманли Обяви за Аксесоари за коса в гр. Петрич Обяви за Аксесоари за коса в гр. Дупница Обяви за Аксесоари за коса в гр. Свищов
Подобни предложения: Работа като шофьори в бг , Обяви на спални пазар бг , Глинени саксии и делви троян бг