58,90 лв днес, 13:36 ч.

Пистолет за цени с безплатен подарък от консумативи

Доставка Лично предаване; За сметка на купувача
Състояние Ново
Марина Ромеа ЕООД продава нови маркови италиански етикет-пистолети за отпечатване и разлепване на самозалепващи етикетчета (стикери) с информация за цената на стоката и продукта. Италианските пистолети за цени отпечатват върху етикета и символa за българска валута ЛВ
Зареждането на ролката с етикети при тях става бързо и лесно.
Произведени са в Италия и са с много добро качество за разлика от китайските пистолети предлагани на нашия пазар на цени между 10-25 лева. При изборът на пистолет за цени за вашия бизнес, залагайте на доказани и надеждни пистолети и консумативи. Изборът на ниско качествени такива би могъл да ви струва допълнителни разходи и ниско качество на печата на етикетите.
Позволяват бързо въвеждане на надписа и с едно щракване сте готови да залепите вашия етикет на желаната повърхност.
Работят със стандартния и широко разпространен размер етикети 26 Х 12 мм, както в бял цвят така и в сигнален цвят(сигнално оранжево, жълто, червено или зелено).
Използват се при обозначаване на цените на стоките в магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи, за бельо, за обувки, магазини за домашни потреби, магазини за алкохол, магазини за парфюмерия и козметика, супермаркети, минимаркети, аптеки, книжарници, МОЛ-ове, магазини за авточасти, бутици, агромагазини, бижутерии, магазини за строителни материали, дрогерии, магазини за нехранителни стоки и други търговски обекти и сектори на търговията.
Законът за защита на потребителите изисква цената да бъде предварително обявена на видно място в близост до стоката. Когато потребителят има директен достъп до стоката, цената се обявява чрез етикета. Продажните цени на стоките трябва да бъдат посочени в български левове, да бъдат недвусмислени, лесно разбираеми, ясно и четливо изписани и да не въвеждат потребителя в заблуждение.
Когато разполагате с множество стоки за ценово обозначаване, ръчната обработка при надписването и залепянето на етикетите с цена не е подходяща и удобна.
За ваше по-голямо улеснение тoва налага използването на пистолет за цени. С него бързо и точно се поставят етикетите върху стоката с информация за цена в лева.
Освен за обозначаване на цени те могат също така да се използват за печат и лепене на етикети с дата, партиди, номера, кодове.
Пистолетите за цени са полезен и задължителен инструмент за всеки един магазин и ще Ви позволят да подобрите вашия бизнес по-лесно, бързо и удобно. Труднозаменим помощник във вашето работно ежедневие.
Всеки клиент закупил пистолет за цени получава от нас безплатни консумативи за него: ролки с бели етикети с който да обозначите продажната цена на стоките във вашия магазин,както и тампон с мастило(който е зареден в самия пистолет и е с трайност за 30-40 000 етикети или 2-3 години).
Получавате като подарък ролки с общо 6000 броя бели етикети за цени.
Продаваме и подържаме постоянно на склад всички консумативи за пистолета: ролки с етикети и намастилващи тампони.
Можете винаги и по всяко време да поръчвате допълнително всички необходими оригинални консумативи за пистолета.
Ние знаем колко ценно е вашето време. Затова „Марина Ромеа” Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на пистолети за цени - чрез Интернет, за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време - 7 дни в седмицата. При това с удобството без да ги напускате.
Доставка на италиански пистолети за цени с безплатни консумативи до всеки един град и село в България.
Бърза и гарантирана доставка за 1 - 2 работни дни по куриер(Еконт, Спиди и други) с наложен платеж до Вашия магазин, офис или дом в удобно за Вас време.
На всеки един клиент (закупил нов пистолет за цени) може да му бъде издадена фактура!
Цена на италиански пистолет за цени в пакет с включени консумативи: 58.90 лв с ДДС
Телефон за поръчки и доставка: 0887843478
Марина Ромеа ЕООД
4129 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г. 2012
75 обяви на потребителя
гр. Варна, Лятно кино Тракия
Виж на картата
Видяно: 11468 пъти
Други обяви на потребителя:
7,90 лв
0,05 лв
гр. Варна, Лятно кино Тракия
Още обяви в Bazar.BG
60 лв
гр. София, Свобода
60 лв
гр. Стара Загора, МБАЛ Иван Рилски
60 лв
гр. Елин Пелин, София област
60 лв
гр. Пловдив
Категории: Стелажи и щандове, Витрини, Вендинг машини, Кафе машини, Колички за царевица, Везни, Машини за сок, Машини за сладолед, Сейфове и каси, Рекламни табели, Манекени, Друго търговско оборудване
Тагове: ofaya-com оборудване за магазин, stelaj-bg търговско оборудване, eurodesignbg-com търговско оборудване, пистолет, пистолет за цени, етикиращ пистолет за цени, маркиращи клещи за цени, пистолет куфар и 3 смърдящи варела, работни дрехи, самозалепващи стикери за дрехи, домашни потреби, пистолет за етикети, пистолет за директен, сигнален пистолет, самозалепващи стикери, червено бельо, лева или левове
Подобни предложения: Оригинални стоки за дома
гр. Варна, Лятно кино Тракия
 
Още подобни обяви от Лятно кино Тракия, гр. Варна
Обратно към обявата