150 лв 09 авг, 14:21 ч.

Обучения за земеделски производители

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ”ЗЕНИТ” Ви предлага 150 часови, 30 часови и 18 часови обучения, необходими по Мярка 6 „РАЗВИТИЕ НА СТОПАНСТВА И ПРЕДПРИЯТИЯ“ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2014 - 2020 г.

Обучение по “АГРОЕКОЛОГИЯ И КЛИМАТ“ - 18часа, цена 150лв.
Обучение по „БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ“ - 18 часа, цена 150лв.
Курс „ОПАЗВАНЕ КОМПОНЕНТИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА“ - 30 часа, цена 150лв.
Курс „ФЕРМЕР“, специалност ”ЗЕМЕДЕЛЕЦ” - 150 часа, цена 150лв.
Курс по част от професия „РАСТЕНИЕВЪД“ - 150 часа, цена 150лв.
Курсове по част от професия „ЖИВОТНОВЪД“ - 150 часа, цена 150лв.
- Основи на животновъдството
- Говедовъдство
- Овцевъдство
- Козевъдство

След успешно завършване на обученията, обучаемите получават Удостоверение образец 3-37 на МОН, съгласно изискванията на Закона за професионалното образование и обучение.

ОБУЧЕНИЯТА СЕ ПРЕДЛАГАТ В ИНДИВИДУАЛНА И ОНЛАЙН ФОРМА И СА ДОСТЪПНИ ЗА ХОРА ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА.

Дистанционната форма на обучение е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове и програми, така и по издаваните документи за професионална подготовка.

Електронните учебни материали са за самостоятелна подготовка и за тях всеки обучаем получава уникално потребителско име и парола за 24 часов достъп през целия период на обучението.
Можете да влизате чрез своя профил със своето потребителско име и парола и да преглеждате учебните материали, когато на вас Ви е удобно - без фиксиран час.

За да се включите в обученията е необходимо да платите таксата за съответния курс по следната банкова сметка: IBAN: BG80 TTBB 9400 1515 0653 23, BIC:TTBBBG22 в СЖ “Експресбанк”, “ЗЕНИТ 94″ ООД

При приключване на обученията са необходими още да ни изпратите - сканирани:
- копие на диплома за завършено образование
- снимка - паспортен формат
- копие на медицинско свидетелство
- заявление за включване в курса
ЗЕНИТ
В Bazar.BG от 30 ноември 2015
6 обяви на потребителя
гр. Варна, Център
Виж на картата
Видяно: 48 пъти
Още обяви в Bazar.BG
Категории: Уроци по чужди езици, Шофьорски, Ученически и кандидатстудентски, IT/Компютърни, Курсове за гримьори, Курсове за маникюристи, Спорт, танци, изкуство, Курсове за готвачи, Курсове за масажисти, Курсове за бармани и сервитьори, Курсове по рисуване, Курсове по графичен дизайн, Други курсове
Тагове: обучения, обучения за земеделски, обучения за безработни, обучения за психолози, обучения и семинари, обучения на кучета, обучения на персонала, обучения на учители, обучения по збут, обучения по опак
гр. Варна, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Варна
Обратно към обявата