Международна школа и академия по туризъм организира интензивни курсове
за ГЛАВЕН ГОТВАЧ.
В учебната
програма е включен учебен материал, с
овладяването на който се цели курсистите
да усвоят практически умения за приемане
и съхранение на хранителни продукти;
за видовете обработка на хранителни
продукти и приготвянето на кулинарни
изделия; за основните качествени
показатели на готовите ястия и десерти;
за сроковете и условията на съхранение
и реализация; за спазване на изискванията
за лична и производствена хигиена и
безопасно упражняване на професията.
Съдържанието на учебната програма е
разпределено в седем раздела. За всеки
раздел са фиксирани часовете за нови
знания и умения, които се разпределят
по теми от преподавятелят в началото
на всеки квалификационен курс.Всеки
завършил курса получава удостоверение
за професионална квалификация за
българия и Международна диплома, валидна
за цял свят.
Школата предлага квалификация
по още 14 специалности . Предлага се
индивидуална схема за всеки курсист