456 лв 11 ян, 16:01 ч.

Професия "Брокер на недвижим имот" - онлайн модулно обучение

ВидДруги
Стани професионален брокер на недвижими имоти!
Запиши се на онлайн модулното обучение на Националната академия за недвижими имоти към Национално сдружене Недвижими имоти и вземи професионална диплома, призната от МОН!

22 ЯНУАРИ - 14 ФЕВРУАРИ 2021 г.

Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства:

√ програмата е съставена със съдействието на стратегическите партньори на НСНИ NAR и CEPI, включва 13 модулни дисциплини и е с продължителност 84 учебни часа;

√ лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;

√ включен изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Държавно свидетелство за владеене на професията "БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ", признато от МОН за издаване на ЕВРОПЕЙСКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАРТИ;

√ при успешно завършен курс и при желание от страна на курсистите НСНИ може да съдейства в процеса на намиране на работа по професията в агенции, членове на Сдружението.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ТУК:
https://bit.ly/3s8Ua1t

Краен срок за регистрация и заплащане - 20 януари 2021 г.

Такса: 456.00 лв. крайна цена
Такса за членове на НСНИ: 380.00 лв. крайна цена

При 3 и повече участници в обучението от една агенция се свържете с офиса на НСНИ за договаряне на допълнителни отстъпки.

Цената включва 10-дневно обучение, обработка на документи за допускане до изпит, провеждане на изпити по теория и практика, оценяване, издаване на държавно свидетелство или удостоверение при успешно положени изпити. Изпитът ще се проведе на място в София.

Обучението ще се проведе през онлайн платформата ZOOM. Съобразявайки се с изискванията на МОН за присъствено онлайн обучение и с цел подобряване на комуникацията и повишаване на ангажираността на участниците се въвежда задължително условие за участие - активни камера и микрофон. Участници с изключени камери ще бъдат отстранявани от занятията.

Всички участници ще получат подробна информация и линк за свързване преди стартиране на занятията.

ПРОГРАМА: https://bit.ly/3qdQaeD

Национално сдружение Недвижими имоти
В Bazar.BG от 17 декември 2020г. 2020
2 обяви на потребителя
гр. София, Център
Виж на картата
Видяно: 61 пъти
Други обяви на потребителя:
Още обяви в Bazar.BG
500 лв
500 лв
Категории: Уроци по чужди езици, Шофьорски, Ученически и кандидатстудентски, IT/Компютърни, Спорт, танци, изкуство, Курсове за маникюристи, Курсове за гримьори, Курсове за готвачи, Курсове за масажисти, Курсове за бармани и сервитьори, Курсове по рисуване, Курсове по графичен дизайн, Други курсове
Тагове: професия, професия брокер
гр. София, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. София
Обратно към обявата