Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 14 мар, 12:14 ч.
Клавиатура и мишка TRUST YMO 24079
54,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Марка: Други
Описание
КЛАВИАТУРА И МИШКА TRUST YMO 24079
Спецификация:

Независимо дали работите от вкъщи или в офиса, не искате да безпокоите никого с упоритата си работа. Trust Ymo е безшумна комбинация от клавиатура и мишка с клавиши, които са до 50% по-тихи от конвенционалните клавиатури. И тъй като този комплект е съвместим с Windows, MacOS и ChromeOS, ще работите усилено на всеки компютър или лаптоп.Дръжте бюрото си подредено и се пазете от кабели. Trust Ymo е безжичен и се предлага с един USB микро приемник, който работи както на клавиатурата, така и на мишката. И когато приключите с работата, лесно ще съхранявате приемника в самата мишка, така че винаги да знаете къде се намира. Освен това е устойчив на разливане, така че не се притеснявайте, ако случайно разлеете малко кафе; YMO ще ви позволи да продължите работата си.Регулирайте ъгъла на писане с противоплъзгащите крачета и поддържайте стабилно захващане на документите си благодарение на мишката с удобно гумено покритие. Имате пълен контрол върху работата си с 13-те функционални клавиши и DPI превключвателя на мишката, който ви позволява да регулирате скоростта на курсора с натискане на бутон.

2 x AAA батерия за клавиатура 2 x AAA батерия за мишка

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.

PREMIUM
8425 рейтинг
В Bazar.BG от 23 март 2012г.
Последно активен днес в 13:44 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0888759939
http://www.tehnomall.com
гр. Асеновград
Пловдив
Карта
Преглеждания: 323
Отмени
гр. Асеновград, Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar