USB Флаш памети

Оценка 4.5 от 53 гласа.
Намерихме 585 обяви
14,90 лв
гр. Велико Търново, Акация
23 лв
60 лв
гр. София, Красна поляна 1
Не е указана
30 лв
гр. Нова Загора, Сливен
18 лв
гр. Стара Загора, Център
15 лв
гр. Мездра, Враца
10 лв
30 лв
20 лв
16 лв
8 лв
гр. Русе
20 лв
гр. Стара Загора, Център
12 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
22,90 лв
гр. Велико Търново, Акация
18 лв
гр. Велико Търново, Акация
18 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
46,90 лв
гр. Велико Търново, Акация

Преносът на данни е едно от онези неща, които могат да бъдат страшно затормозяващи. Понякога имейлите не могат да надвишават определен размер и не можем да препратим снимките си, а друг път искаме просто да си пуснем музика в колата. В моменти като тези, имаме нужда от USB флашка.

Какво е флаш памет

Флаш памет е устройство, което се ползва за запазване и пренос на данни чрез USB порт за свързване. Приспособленията от този вид са малки по размер, нямат нужда от захранване, за да работят, а понякога са в интересни декоративни форми. Флашките се използват за качване на различни файлове, които след свързване, стават достъпни на други устройства. 

Каква USB памет да изберете

Има няколко важни характеристики, които трябва да имаме предвид при избора на флаш памет. Видът порт, който ползва флашката, е от голямо значение. Засега най-разпространен е тип “A” порт, но тип “C” става все по-популярен сред новите устройства. Други важни параметри са:

  • капацитет - 2GB÷512GB;
  • стандарт за скорост - USB 1.0/2.0/3.0/3.1;
  • протоколи за сигурност.

Според нуждите ви, тези характеристики имат различна тежест. Ако смятате да пренасяте нещо по-голямо от Word или Excel файлове, е препоръчително да се запасите с по-голям капацитет.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

Онлайн платформата Bazar.bg разполага с множество актуални обяви, от които вие можете да изберете перфектното устройство на отлична цена. Разгледайте и поръчайте сега!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за USB Flash памети в гр. София Обяви за USB Flash памети в гр. Пловдив Обяви за USB Flash памети в гр. Бургас Обяви за USB Flash памети в гр. Ямбол Обяви за USB Flash памети в гр. Стара Загора Обяви за USB Flash памети в гр. Варна Обяви за USB Flash памети в гр. Айтос Обяви за USB Flash памети в гр. Велико Търново Обяви за USB Flash памети в гр. Русе Обяви за USB Flash памети в гр. Кюстендил Обяви за USB Flash памети в гр. Пазарджик Обяви за USB Flash памети в гр. Плевен Обяви за USB Flash памети в гр. Шумен Обяви за USB Flash памети в гр. Димитровград Обяви за USB Flash памети в гр. Нова Загора Обяви за USB Flash памети в гр. Кърджали Обяви за USB Flash памети в гр. Разград Обяви за USB Flash памети в гр. Благоевград Обяви за USB Flash памети в гр. Враца Обяви за USB Flash памети в гр. Видин Обяви за USB Flash памети в гр. Добрич Обяви за USB Flash памети в гр. Крумовград Обяви за USB Flash памети в гр. Хасково
Подобни предложения: Трансмитер за кола с флашка , Втора ръка Предни капаци, Продажба на Дамски чехли на платформа