Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 24 май, 11:43 ч.
Кутия за бижута и часовници, 2 нива, Огледало, 9 отделения -модел 0755
30 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

ПРАКТИЧЕНА – кутията се състои от две нива. Първото е прибиращо се чекмедже с 9 малки отделения, които ви позволяват да поставите например малки обеци. На второ ниво има дълъг ред отделения с ролки за пръстени, и две големи отделения отстрани за останалите бижута, като верижки, гривни, висулки, часовници и много други. Организаторът остана подплатена с мека материя за защита на деликатните и ценни бижута срещу надраскване.


ОГЛЕДАЛО – вътре в кутията има накланящо се огледало. Идеален за поставяне на бижута, както и за грим . Под огледалото има отделение, което ще ви позволи да съхранявате най-ценните бижута .


ЗАКЛЮЧЕНО С КЛЮЧ – благодарение на приложения ключ, можем да сме сигурни, че никой освен нас не използва багажника, не гледа или заема бижута; това допълнителна защита на ценни вещи . Отдолу има 4 противоплъзгащи се пяни, които предотвратяват надраскване на дъното при движение на кутията.


ЕЛЕГАНТЕН – ракла от еко кожа със сребърни аксесоари изглежда много класическа и в същото време елегантна. Така ли страхотна идея за подарък ! Продуктът е наличен в 3 цветови варианта, бял, черен и розов .


СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят:бял, розов

материал: еко кожа;

максимални размери (дължина/широчина/височина): 31/16/25см;


В Bazar.BG от 17 февруари 2022г.
Последно активен днес в 08:35 ч.
Отговаря бързо
гр. Пловдив
Пловдив
Карта
Преглеждания: 213
Отмени
гр. Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar