Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 11 юни, 17:57 ч.
Дава под наем БИЗНЕС ИМОТ, гр. Велико Търново, Център
460 €
Тип сделка: Дава под наем Други в гр. Велико Търново

Квадратура: 50 кв. м.
Описание
Предлаганият имот се намира на главен булевард в централната част на град Велико Търново, в непосредствена близост до важни институции, автобусна спирка, заведения. Помещението е разпределено на две нива и складово помещение. Разполага с търговска площ от 50 кв.м. Интериорът включва подова настилка гранитогрес, стените са на латекс, стъклени витрини. Чудесна възможност за инвестиция е. Може да бъде използван като магазин, образователен център.
Както местоположението на помещението, така и отличното му състояние предполагат много добър потенциал за разработване на бизнес.
Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.
За да разгледате в 360 виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер https://app.cloudpano.com/tours/V1Osv1jP_

РЕФ. : 111270
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен днес в 16:09 ч.
Център
гр. Велико Търново
Карта
Преглеждания: 173
Отмени
гр. Велико Търново, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Велико Търново
Обратно към обявата