Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 08 апр, 10:58 ч.
4464 Несесер Travel пътна чанта органайзер за пътуване фитнес
18,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Спортни
Цветове: Черни, Сиви, Други
Описание
Кат. номер: 4464
Голям несесер за пътуване с много отделения и широко приложение. Изключително практична чанта органайзер. Побира наистина много неща! Организира и улеснява всички дейности в твоят ден!
Многофункционална и практична – Тя е проектирана не само като чанта за фитнес, но също така съчетава функцията на чанта за съхранение на багаж за пътуване, плуване, йога, къмпинг.

Характеристики:
– Специално отеделение за мокри или замърсени вещи – Водоустойчивият материал с висока плътност може да ви помогне да отделите сухи и мокри вещи, ако имате мокри дрехи или кърпа, можете да ги поставите в тази част на несесера.
– Пътна чанта, подходяща за пътуване със самолет – Този несесер идеално може да се превърне в ръчна чанта за пътуване със самолет.
– Чанта за фитнес – Нашата спортна чанта за фитнес е перфектен надежден спътник както за спортове на закрито, така и на открито. Това е страхотна чанта за тренировка, пътуване, спортни дейности, тенис, баскетбол, йога, риболов, лов, къмпинг, туризъм и много дейности на открито.
Многофункционален дизайн – Множеството вътрешни и външни джобове гарантират, че можете да запазите всичко подредено и под ръка.
– Качествен материал и достатъчно голям размер – Водоустойчива и устойчива на износване оксфордска тъкан, подходяща за дамски, мъжки и детски чанти за багаж, голям капацитет може да отговори на вашите нужди за каквото и да я използвате.
– Размери: 32x20x15cm
– Възможност за избор на цвят – розов, черен, сив, син.
//www.youtube.com/embed/cA6I7AJWqbc
PREMIUM
17479 рейтинг
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 12:59 ч.
Телефон(и): 0894359444
https://www.svitoshop.top/
Пинета
гр. Добрич
Карта
Преглеждания: 60
Отмени
гр. Добрич, Пинета
 
Още подобни обяви от Пинета, гр. Добрич
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar